Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937806





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : PVDA Limburg houdt gespreksavond "Iedereen Denkt"_Update1
14 mei 2012
Resultaten van een enquête worden in een gespreksavond verduidelijkt.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.693.800
Genk / Lanaken 14 mei 2012.

--- Update 1 23:07 22/05/2012
Luisteren naar Harrie Dewitte.
Er hadden zich dinsdagavond voor een gespreksavond van de PVDA+ "iedereen denkt" een zestigtal geïnteresseerden in de stadsschouwburg van Genk gemeld, PVDA+ gaf toelichtingen over de enquête waarop 1111 reacties zouden zijn binnengekomen. Als dat waar is, vragen wij ons af waarom er niet meer geïnteresseerden opdaagden?
Na een uurtje uiteenzetting van de door PVDA+ in Genk vastgestelde problemen, hadden we gedacht, dat er vanuit of met het publiek wat gediscussieerd zou worden, maar eens Harrie De Witte de microfoon vast heeft, laat hij deze niet meer los, die man hoort zichzelf zó graag praten dat er na anderhalf uur nog niets uit de bus is gekomen dat ons nog niet bekend was. Het komt ons over, dat deze enquête een slinkse manier is om er verkiezingsmunt uit te slaan. 
Mannen, geen postkaarten.
Volgens hun planning was het om half tien tijd voor een hapje en een drankje, maar toen was Harrie nog altijd druk doende met de microfoon en het vertellen van verhaaltjes, vragen konden er amper gesteld worden. Als men in Genk Wim Dries -CD&V- het vuur aan de schenen wil leggen, dan zullen er bij wijze van spreken "mannen" moeten komen en geen "postkaarten". Ik zou tegen Harrie De Witte willen zeggen "schoenmaker blijf bij uw leest, dokter en politiek gaan niet samen.  
--- einde update 1

Het mag gezegd worden dat sommige oppositiepartijen in Genk tijdens de gemeenteraad wel degelijk en niet volledig uit "eigen belang eerst", maatschappelijke problemen aankaarten, de poenpakkers van de CD&V meerderheid vegen die vaak onderbouwde agendapunten van de linkse PVDA+ en PROgenk onterecht van tafel.

Iedereen denkt.
Een poosje geleden heeft de PVDA+ via haar website een enquête gehouden die in verband stond met de ongezonde luchtkwaliteit veroorzaakt door de industrie die in Genk Zuid gevestigd is, een industrie die de
stadskas van Genk goed vult waardoor de zin om de milieuvervuiling aan te pakken vervaagt, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Aangezien burgemeester Wim Dries erg graag aan de naam Genk onbestaande woorden toevoegt die in zijn politiek kraam van pas komen, zoals "iedereen Genkt", heeft de PVDA+ de door haar gevoerde enquête ook een naam gegeven : "iedereen denkt".

Gespreksavond.
Genkenaren die aan de enquête hebben deelgenomen, en dat zijn er zo'n 1.111, en hun gedacht hebben gegeven aan 'Wat kan ook anders in Genk?' worden dinsdag 22 mei om 20u in de stadschouwburg in Genk voor
een open gespreksavond uitgenodigd onder het motto 'Iedereen denkt'. Bianca Booms -sociologe- en Harrie Dewitte stellen samen de resultaten van de enquête voor. De avond begint stipt om 20u. Na 21u30 is er tijd voor een drankje en hapje met lijsttrekkers duo Harrie en Bianca. Meer info bij Stany Nimmegeers via 0472 87 57 81.

NVDR.
Een vast telefoonnummer of een e-mail adres werd niet gegeven, spijtig dat de PVDA+ niet inziet dat telefoneren via GSM duur is en alleen de telefoonoperatoren daar beter van worden. We hebben de informatie nu zelf op hun website gevonden http://limburg.pvda.be/

Artikel n° : 05/12/4703
Geplaatst : 22:45 14/05/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 mei 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.