Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937808





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politiek moet weer het onderwerp "kinderen" misbruiken.
13 mei 2012
Kinderen mogen geen voorwerp zijn van politieke spelletjes.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.691.900
Oostende / Lanaken 13 mei 2012.

De maatregelen die de politici reeds hebben genomen, waarbij het onderwerp "kinderen" pasmunt zijn voor politieke spelletjes, zijn niet meer te tellen, hoeveel dat allemaal aan de belastingbetaler heeft gekost, óók niet.

Pamperen.
We hebben al het gratis afhalen aan huis en quasi "op de speelplaats" afleveren van de kindjes die Morsum Magnificat vergelijkt met de Indiase Heilige koeien. Bij het oversteken op de zebrapaden aan de scholen worden vlotjes politieagenten opgesteld die niet alleen de kindjes laten oversteken, maar ook de hun begeleidende volwassenen. Heeft de politie écht niets anders te doen en hoeveel kost dat aan de belastingbetaler? Vervolgens is er de snelheidsbeperking aan de scholen tot 30 km/u, een ergernis van jewelste voor de automobilisten die toch al overal gehinderd worden door ongeorganiseerde werken en de daarmee gepaarde omleidingen. Nu gaat de CD&V op kosten van de burgers geen politieke munt meer slaan uit de kinderen, de CD&V moet worden weggestemd, ze zijn lang genoeg aan zet geweest, nu ander en beter.

CD&V.
Op haar bijeenkomst te Oostende geeft de CD&V alweer te kennen niet vies te zijn om het "kinderonderwerp" weer politiek te misbruiken. De traditionele partijen moeten in oktober 2012 door de kiezer naar het bezemhok worden verwezen, het is genoeg geweest. De CD&V mag na oktober haar zakken niet langer op kosten van de belastingbetaler vullen. De socialisten zijn dubbel zo erg, die hebben ook altijd al in de zakken van de werkende klasse gezeten, hoe meer werklozen hoe beter voor hun vakbond.

Artikel n° : 05/12/4699
Geplaatst : 20:07 13/05/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 13 mei 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.