Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937822





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het klein verstand van De Winter weerspiegelt zich overal en ook in Antwerpen_Update1
05 mei 2012
Ondemocratisch Vlaams Belang gooide Morsum Magnificat onterecht van haar perslijsten.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.681.800
Antwerpen / Lanaken 5 mei 2012.

--- Update 1 12:04 5/05/2012
Morsum Magnificat in 2006 en in 2009 : De waarheid en niets anders ....
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=2642&Itemid=0
... daar kunnen de politici helemaal niet tegen.
--- einde update 1

Omdat Morsum Magnificat tijdens een geplande persconferentie de overtreding op de wet van 25 januari 2001 en 4 augustus 1996 aan Filip De Winter én Anke Vandermeersch -tevens advocaat- diets probeerde te maken, vond Filip De Winter het nodig om de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, die veiligheidshalve een helm had opgezet, belachelijk te maken door te zeggen " ik zou ook zo'n helm op mijn hoofd willen hebben".

Vandermeersch kende de wet niet.
Het Vlaams Belang vond het nodig om temidden van een actieve werf die overeenkomstig de wet op de tijdelijke en mobiele werkplaatsen -25 jan 2001- niet toegankelijk kon zijn, een persconferentie te organiseren. Wegens werken met behulp van vier hoogwerkers en het via de gondels van die hoogwerkers, pneumatisch nieten van nagels in het kunstwerk van Quinze en Arne, was er wel degelijk gevaar. Inderdaad er reden op die werf vier hoogwerkers rond waar personen in de gondel, quasi boven de hoofden van de Vlaams Belangers -die een ludieke actie wilden voeren-, werkten, absoluut onaanvaardbaar. Bovendien moest Filip De Winter zonodig nog de draak steken met Erik Verbeeck die, zoals dat verplicht is, een helm had opgezet. Anke Vandermeersch werd naar het KB van 25 januari 2001 verwezen maar die maakte er zich vanaf met het banale argument ; "ik ken niet alle wetten van buiten", toen Morsum Magnificat haar die wet ter plekke citeerde, de advocate dus wel op de hoogte was, reageerde ze niet meer-sic-. Mocht daar een ongeval gebeurd zijn, was het zondermeer schuldig verzuim geweest van Anke.

Arbeidsinspectie.
Omdat Filip De Winter minachtend zei "ik zou ook zo'n helm op mijn hoofd willen" stuurde Morsum Magnificat een sms naar Paul Tousseyn, hoofd van WASO, amper twee uur later verscheen arbeidsinspecteur Johan L. ter plaatse en liet ondermeer de uitgang van het Vlaams Parlement naar de Leuvenseweg, waar het Vlaams Belang eerder haar persconferentie hield, afsluiten. Het kot was te klein, politici mochten langs die deur het Vlaams Parlement niet meer verlaten, maar via de garage, een terechte beslissing van WASO.

MM_160 -Cover-

Abonnement opgezegd.
Daags nadien zegde Chris Janssens, de Vlaams Belangman in Genk, zijn abonnement met onmiddellijke ingang op, de nummers die hij nog te goed had, wilde hij zelfs niet meer ontvangen, Morsum Magnificat werd ook van de perslijsten verwijderd! We mogen hopen dat zo'n partij niet aan de macht komt.

Links naar de artikels van toen:
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=1831&Itemid=2
 http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=1832&Itemid=2

Peilingen in Antwerpen positief voor de N-VA.
Het is te verwachten dat het Vlaams Belang in Antwerpen -en elders- een pandoering van jewelste zal krijgen, dat heeft Morsum Magnificat al sinds 2006 aangekondigd. Het valt af te wachten of Bart De Wever "Recht-s- voor de raap" blijft, eens die politici aan de macht zijn, weet men niet hoe ze zich gedragen, wie aan de pot zit, likt er gewoonlijk aan.


Artikel n° : 05/12/4672
Geplaatst op 11:24 5/05/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 05 mei 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.