Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928451





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificfat stuurt eerste dossier naar het Parket
27 december 2006
Hardleerse ex VRT omroepster stuurt huurders met een kluitje in het riet.
Bezoekers website Morsum Magnificat: 179.990
Betekom / Leuven 27 december 2006
Nu er op 22 december 2006 nieuwe publicaties betreffende het A.R.E.I. in het Staatsblad verschenen zijn, krijgen  weer enkele artikels kracht van wet, dat niet conforme elektrische installaties een gevaar betekenen voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie is nog lang niet voldoende doorgedrongen, we moeten ook niet verwachten dat de klassieke pers daarop attent gaat maken, branden zijn spectaculair en spektakel moet de pers juist hebben.

Eerste dossier naar de Procureur des Konings (Leuven).
De eigenaars van een appartementsgebouw te Heverlee vinden, dat de huurders met bepaalde toestanden met het verhuurde moeten leren leven, maar wanneer de veiligheid in het gedrang is en die verhuurders het doodgewoon vinden dat "Boilers" worden aangesloten op stopcontacten zonder aarding dat moet er ingegrepen worden.
Morsum Magnificat stelde een dossier op en maakte het heden over aan de heer Procureur des Konings bij het Parket te Leuven.

Nieuwe inspecties op het elektriciteitsnet van de distributeurs.
Na meer dan 2.500 rapporten van gevaarlijke toestanden door Morsum Magnificat in meer dan 80 gemeenten en steden, kon de Algemene Directie Energie niet anders dan de stroomleveranciers op 1 augustus 2002 in gebreke te stellen (zie hier het Nederlandstalig document in PDF), maar drie jaar later is er weliswaar veel gewijzigd maar blijven er nog te veel gevaarlijke situaties bestaan.
Morsum Magnificat heeft het dossier opnieuw geopend, maar deze keer worden de gevaarlijke situaties gebundeld en naar de betreffende Parketten gestuurd.



Laatste update ( 28 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.