Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937827





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat reageert op maatregel kabinet Ingrid Lieten.
02 mei 2012
Alle activiteiten van politieke partijen die België bestuurden worden gestopt.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.678.200
Lanaken 2 mei 2012

Ons artikel over het " bladvullend gewauwel " van Ingrid Lieten van 27 april 2012 is de aanleiding om Morsum Magnificat van de perslijst te verwijderen, Lot Wildemeersch -één van de perskatten van Lieten- heeft ons dat op 30 april tijdens een moeilijk telefoongesprek, persoonlijk gemeld, wij noemen dit zondermeer het zoeken -en vinden- van spijkers op laag water. De entourage van Lieten wil Morsum Magnificat al langer uitsluiten, dat heeft alles te maken met het feit dat Morsum Magnificat de bevoegdheid van de Raad voor de Journalistiek niet wil aanvaarden, dat zelfs juridisch aanvecht.

Morsum Magnificat keert nu ook bepaalde politieke partijen de rug toe.
Iedereen in dit land met een beetje normbesef kent het schandelijke palmares van de socialisten, we herinneren ons allemaal de Agusta affaires en Willy Claes, deze Hasselaar is overigens een zéér goede politieke
bekende van de moeder van Ingrid Lieten - Lisette Croes -. Niemand kan ontkennen dat de socialisten in die Agusta affaire de bevolking op een schandalige manier bestolen hebben. Ook andere politieke partijen zoals de CD&V en de Open Vld hebben het land decennialang bestuurd of het vaak vuile spel meegespeeld. In 2003 waarschuwde Morsum Magnificat dat door de liberalisering van de energiemarkt de prijs van de elektriciteit zou stijgen. Morsum Magnificat waarschuwde ook voor de gevolgen van de groenestroomcertificaten. Ook dát was de waarheid. Vanaf heden zal Morsum Magnificat alle partijen die de hand hadden in het bestuur van het land, negeren en op geen enkele uitnodiging meer ingaan, als zij Morsum Magnificat uitsluiten, krijgen zij van hetzelfde laken een pak. Morsum Magnificat zal zich óók door Lieten en haar entourage niet laten intimideren.

Artikel n° 05/12/4660
Geplaatst op 9:33 2/05/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 mei 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.