Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928451





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Philippe De Coene tooit zich weer met de veren van een ander
26 december 2006

Veiligheid in de Kerncentrales niet het grootste probleem


Bezoekers website Morsum Magnificat : 179.400
Betekom / Kortrijk 26 december 2006

Andere artikels.
Meer

Nog meer 

Phillipe De Coene (SPa) maakt vandaag weer een goede beurt in de even SPa getinte en dito gezinde pers, toch is het te danken aan de SPa en de CVP van toen  (Firmin Aerts) die de grote schuldigen zijn dat incompetenten tientallen jaren de D.B.I.S. en het F.A.N.C. bestuurd hebben. 

Morsum Magnificat heeft meer dan ??n vinger in de pap gehad om potentaten Samain en Baeckelandt van het FANC ten val te brengen, maar d?t moet doodgezwegen worden.

Niet de kerncentrales.
We mogen van de veronderstelling uitgaan dat er in de kerncentrales voldoende competente mensen aanwezig zijn, zo is dat ook met de ziekenhuizen (alhoewel bij het Scannen het lichaam met 7 mSv/h wordt bestraald en een normale sterveling slechts 1 mSv jaar mag bestraald worden !).
Maar op vele andere plaatsen en sectoren loopt het grandioos mis, neem maar de controles van de Röntgen apparatuur bij Tandartsen, Veeartsen, Dokters, etc. alsook de vele plaatsen waar radioactief materiaal ligt (zie Kortessem, Beringen, Grobbendonk), etc.

Politieke munt.
Het praten over de veiligheid in de Kerncentrales is altijd interessant en spreekt de "kiezers" aan, het is enkel en alleen in dat kader dat men de valse bezorgdheid van een politicus als Filip De Coene moet zien, meer niet.



De Coene in de Commissie Binnenlandse Zaken ....
ik heb aanwijzingen van actieve corruptie zei hij toen (21.12.2005) ,
maar er bleef daarvan blijkbaar uiteindelijk niets over !

Willy De Roovere.
De Coene gooit nu al met bloemen naar de kersverse Directeur Generaal van het F.A.N.C., een ex baasje van ELECTRABEL (de grootste klant van het FANC), om bij het FANC "iets" te verbeteren, moet men echt geen "Kei" zijn, al wat men doet resulteert in een verbetering, zo'n puinhoop opruimen is kinderspel.


Niets over Kortessem.
Deze redactie polste na het incident te Kortessem bij Philippe De Coene, we stelden dat een vermeend socialist zo'n incident toch niet onbewogen mag laten, meneer De Coene kwam zelfs uit de vergadering om ons verhaal te aanhoren, hebben we daarover iets gezien in het artikel van De Morgen, natuurlijk niet, Kortessem interesseert Philippe De Coene immers niet ! Dat zijn radijssocialisten rood met een wit buikje ....



 

Laatste update ( 27 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.