Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927410





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Verkeerssignalisatie aan Kiezelweg lachwekkend.
01 april 2012
Burgemeester Marino Keulen moet meer oog hebben voor veiligheid en inwoners.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.644.400
Lanaken 1 april 2012

Vandaag is de doorgang over de brug van Briegden richting Lanaken onderbroken en is de omleiding in voege, wie de N77 vanaf de brug volgt moet de omleiding zelf maar uitzoeken, er staan daar ter hoogte van de Maastrichter- en de Industrieweg geen borden. http://www.brugbriegden.be/

Nv De Scheepvaart vertelt fabeltjes.
Ter hoogte van de Kompveldstraat is de doorgang naar de brug versperd door een C3 bord, automobilisten mogen dat bord niet voorbij rijden, maar volgens een "licht" van de nv De Scheepvaart zou het plaatselijk verkeer er wel mogen doorrijden. Bij nv De Scheepvaart gelooft men wellicht ook nog in Sinterklaas.

Fietsers moeten uitkijken!


Benzinestation bereikbaar .... wel over het fietspad !!!

Dynamiteren.
Als de betonscharen zijn uitgewerkt, wordt er binnenkort met dynamiet gewerkt, maar vlakbij de brug ligt restaurant Alkahof en dat op minder dan honderd meter van de te dynamiteren brug. Wanneer we aan de dame van Alkahof de vraag stellen of de uitvoerders minstens een risicoanalyse hebben voorgelegd waaruit op een schriftelijke en deskundige manier blijkt dat het gebouw geen gevaar loopt, kan de persoon aan de telefoon daarop alleen maar negatief antwoorden! Misschien moeten de eigenaars van Alkahof zo'n risicoanalyse afdwingen, zoniet een kortgeding aanspannen om uitsluitsel te krijgen of er écht geen risico is. Met de onjuiste beweringen van iemand van de nv De Scheepvaart over de betekenis van een C3 bord, zou men de competentie van deze nv minstens in twijfel moeten trekken.



Op de Tweekronenlegerweg langs de omleiding Noord- Zuid kom je fietsers tegen, hier geen scheiding zoals aan de Kompveldstraat, waarom niet, te veel werk? 

Meer in Morsm Magnificat 201-03_Brug_Briegden -waarvan hier alvast p. 1-

Artikel n° : 04/12/4.594
Geplaatst : 15:51 1/04/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 april 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.