Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928441





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Betekom : Weer vuurke stoken
22 december 2006
Het vuurke stoken wil maar niet ophouden.

Bezoekers website Morsum Magnificat: 178.100
Begijnendijk / Betekom 22 december 2006

Sinds enkele maanden is er in de Hannekensstraat te Betekom een "Mini" stort bijgekomen,  maar zoals dat bij zo'n puin- en afvalhopen het geval is, wordt er ook systematisch afval opgestookt.

Herhaald stoken.
De betrokken firma werd al enkele keren gewaarschuwd, maar het helpt niet echt, vandaag werd er weer afval opgestookt en we trokken er naartoe, maar toen we via een ander terrein close- ups wilden maken werden we door DE ROOVER (de vader) bedreigd.



Het mini containerpark / stort van De Roover waar regelmatig
wordt gestookt, ook vandaag weer.

Mini Containerpark.
Sinds enkele maanden heeft DRG zijn vroegere bedrijvigheid  (wegenaanleg) laten vallen en zich omgevormd tot "Containertransport", maar ondertussen lijkt het meer op een handel in oude tractors en auto's te worden, ??n ander veroorzaakt op zichzelf al genoeg geluid en andere hinder, als ze nu nog eens systematisch van alles en nog wat gaan verbranden, is de maat vol.

Bedreigingen.
Wanneer we vandaag via een ander terrein wat dichter komen om foto's te maken, worden we door DE <struik>ROOVER (de vader) bedreigd, dat is er n?t iets te veel aan.
We stappen naar de gemeente Begijnendijk om hen diets te maken dat de systematische stookpartijen van de "De Roovers" maar best kunnen ophouden en deze redactie de bedreigingen niet hoeft te pikken.
Er werd voor de bedreigingen (nog) geen klacht ingediend, maar wat niet is, kan nog komen, de lokale Politie werd om 11:30u alvast op de hoogte gebracht.

Meer in MM 134.  

 


Laatste update ( 23 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.