Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926411





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dexiacommissie is volgens Dolor vzw een maat voor niets.
26 maart 2012
Dolor had geen politici nodig om al op 07 november 2011 klacht in te dienen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.638.600
Antwerpen-Berchem / Lanaken

De belangenvereniging Dolor vzw zegt geen Dexiacommissie nodig te hebben gehad om te weten waar het bij Dexia verkeerd is gelopen meteen ook de reden waarom door Dolor reeds op 11 november 2011 strafklacht tegen de financiėle instelling werd ingediend.

Niets gehoord.
Naar eigen zeggen heeft Hendrik Boonen zijn nek uitgestoken door deze strafklacht in te dienen maar blijkbaar was deze sterk genoeg om het gerecht onmiddellijk in actie te laten komen. Bevreemdend is dat Dolor niet door de Dexiacommissie werd gehoord niettegenstaande niet over een nacht ijs werd gegaan bij de indiening van de strafklacht. Uiteraard zijn klanten en aandeelhouders ontgoocheld over de uitkomst van de commissie : "Minder dan een maat voor niets", is dan ook een veel gehoorde commentaar.

Failliet.
De geruchten om Dexia Holding failliet te laten verklaren worden steeds hardnekkiger en daarom is het zaak dat aandeelhouders van Dexia en Acopar zich snel kenbaar maken in deze zaak. Alleen vandaag al, 26 maart 2012, kreeg Dolor 200 reacties binnen van ontgoochelde consumenten met de vraag om zich burgerlijk partij te stellen.   

50 miljard.
Het Dexia debacle, waar de overheid voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor is, dreigt een strop te worden van meer dan 50 miljard euro voor de belastingbetaler. De politici uit de commissie die omwille van eigenbelang en het belang van hun partij, niets durven te doen dragen een verpletterende verantwoordelijkheid. Iedereen die in het Dexia debacle geld heeft verloren kan contact opnemen via
of verwijzen wij voor meer informatie naar www.dolorvzw.be dossier Dexia.

NVDR.
Voor zover als nodig, herhaalt Morsum Magnificat nogmaals dat de politici, zetelend in de Raad van Bestuur allemaal hun zakken bij Dexia gevuld hebben, ondermeer Elio Di Rupo -PS-, Karel De Gucht -Open Vld-, Francois-Xavier De Donnea -MR-, deze politici werden betaald om er op toe te zien hoe de mensen werden opgelicht. Dat iemand als Elio Di Rupo -PS- die ook nog wordt genoemd in seksdossiers met minderjarigen, op de koop toe premier kan worden geeft aan in welk land wij hier leven. Het volk krijgt de leiders die ze verdient, wie is er nog fier een Belg te zijn : zij die de maffiapraktijken ondersteunen ?
 

Bron : Dolor vzw
Bewerking : evds

Artikel n° : 03/12/4.575
Geplaatst : 18:50 26/03/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.