Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926411





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Begijnendijk haalt haar slag Morsum Magnificat financieel te raken niet thuis.
26 maart 2012
Hof van Beroep bevestigt vonnis Correctionele rechtbank Leuven.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.638.400
Begijnendijk / Brussel / Lanaken 26 maart 2012

--- wijziging 9:10 27/03/2012

Vijf jaar heeft de zaak die het OCMW van Begijnendijk en haar Voorzitter Lisette Verbeeck tegen Morsum Magnificat voerde, aangesleept. Toen ze vóór de zitting van het Hof van Beroep te Brussel dd. 6 maart 2012 vaststelden dat Morsum Magnificat werd verdedigd door advocatenkantoor Rieder & Verdonck, Sergeant uit Gent, stroomde de advocaten van Begijnendijk Johan Hendrickx en Patricia Stevens het water al dun door de pijpen der illusie .... Hendrickx en Stevens hadden die dag geen conclusies meer verwacht, toch is het bij strafzaken de regel dat de besluiten op de zitting worden afgeleverd, weten die advocaten dat niet? De Brusselse Voorzitter van het Hof van Beroep fronstte ook de wenkbrouwen toen Erik Verbeeck de Voorzitter diets maakte dat Patricia Stevens 1e Schepen is en bij het OCMW -om de pen van Lisette Verbeeck -haar cliënt!!- vast te houden-, een staaltje deontologie van de advocaat verbonden aan de Leuvense balie -sic-  

Arrest definitief.
Er werd tegen het arrest van 6 maart 2012 geen cassatie aangetekend dus daarmee is deze affaire definitief van de baan. Morsum Magnificat brengt eerstdaags een recapitulatie van deze zaak, daarbij zal worden
aangetoond dat Begijnendijk de persvrijheid wil fnuiken en dat het OCMW verregaande politieke bescherming geniet, zelfs tot op het niveau van de Vlaams Brabantse Gouverneur, óók dat het Leuvense Parket duidelijk partij koos en het onderzoek overwegend à charge voerde. Er werd door een partij -ocmw cliënt JL- zelfs gefraudeerd maar dat werd voor zover ons bekend niet onderzocht, OCMW Voorzitter Lisette Verbeeck liet zich nooit op de rechtbank zien.

Beslissingen Raad voor de Journalistiek waardeloos.
Binnen enkele dagen brengen we in Morsum Magnificat 201 een nieuw artikel, we zullen dan ook het volledige vonnis publiceren, alsook nog eerder niet gepubliceerde stukken. Uit deze zaak, waarbij de RvdJ de journalist van Morsum Magnificat aan de schandpaal nagelde, blijkt dat in Hoger Beroep niet eens over de "beslissing" van de RvdJ werd gesproken.

Niet functionneren.
De OCMW medewerker KW die door diverse cliënten werd gehekeld, is ondertussen bij het OCMW van Begijnendijk vertrokken en zou in Aarschot aan de slag zijn. Het moet dus blijken dat de kritiek van Morsum Magnificat over die persoon die door deze redactie als "sociaal wreker" werd omschreven, terecht was. Volgens informanten kon KW bij het OCMW van Begijnendijk niet functionneren!  

Artikel n° 03/12/4.574
Geplaatst op 13:51 26/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.