Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927384





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Lichaam in Kolderbos is dat van 51-jarige man_Update1
20 maart 2012
Als het zelfmoord is, is het niet de énige in dat gebouw.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.631.900
Genk / Lanaken 20 maart 2012.

--- Update 1 15:44 20/03/2012
Geen onbekende.
Volgens -nog- niet bevestigde informatie zou de man D. geen onbekende zijn voor het gerecht en reeds een lange periode hechtenis achter de rug te hebben, er zou inderdaad het gerucht de ronde doen dat de man
zou geduwd zijn. Vooraleer aan de persdienst van de politie van Genk vragen kunnen worden gesteld, is er al een antwoord dat ze over deze zaak niet communiceren, nogal wiedes, dit is niet de énige zaak waarover niets wordt gezegd. Misschien moeten we, om iets te weten te komen, ons meer in bepaalde Genkse Horeca zaken ophouden waar de Genkse politie tijdens de diensturen ook regelmatig komt, zoals bij De Kring te Waterschei waar op de parking hasj werd verhandeld.
Sporenonderzoek.
De gazet van Limburg, die al vlak na de feiten ter plaatse moet zijn geweest, publiceerde een foto van de plaats van het gebeuren inclusief de Atomatent. Men heeft het over "verschillende ploegen van de politiezone
die ter plaatse kwamen", dus weer onnodig "groot" vertoon. De gazet heeft het ook over leden van het labo van de federale gerechtelijke politie die vaststellingen zijn komen doen. We herinneren ons nog de zaak Velioglu waar de recherche van Genk na de feiten ter plaatse kwam en behoorlijk nonchalant optrad, ondermeer zonder de nodige Persoonlijke Beschermingsmiddelen werkte, waardoor kruitsporen andere plaatsen contamineerden. Speurders van het NICC zijn daarover tijdens de Assisenzaak uitgebreid komen getuigen en waren niet onmiddellijk opgetogen over de manier van werken van de Genkse "speurders", vandaar dat er hier federale ambtenaren komen vaststellen.
Niet mogen of niet durven.
In de zaak van de homejacking die op 15 december 2011 in de Zevenbonderstraat plaats vond, werden ook sporen onderzocht, maar vandaag is daarover nog altijd niets bekend en verscheen er ook niets in de gazet
van Limburg, misschien mogen -of durven- ze er niets over schrijven, het gaat daar immers om een nogal beruchte Genkse familie!
--- einde update 1

Het levenloos lichaam dat gisterenavond aan de Hooiweg 105 in Kolderbos werd gevonden, is volgens de politie dat van een 51-jarige man uit Genk. In een Limburgse gazet staat dat de man naar beneden gesprongen, of geduwd zou kunnen zijn, als dat zó is, dan is dat niet de énige.

Turkse vrouw.
Begin augustus 2009 is uit datzelfde gebouw ook al een jonge Turkse vrouw A.K. naar beneden gesprongen, ze liet een afscheidsbrief na. Vorige week was er in de wijk ook al een steekpartij die in de gazet van Limburg
werd afgedaan als een gevecht tussen boefjes. Gelukkig weten we dat alleen de datum en de prijs van een gazet juist is. Vergeet niet, dat Genk het afgelopen jaar al meer dan 1 mio euro aan de media, ondermeer Het Belang van Limburg en TV Limburg betaalde.

Berichtgeving.
Wat in de Limburgse gazet komt is niet dubbel gecheckt, maar wél dubbel gefilterd, één keer door de Genkse CD&V "polikliek" -waar de journalist van die gazet op handen wordt gedragen- en één keer door de politie.
In Genk mag er immers alleen maar een goednieuwsshow worden opgevoerd om de gerapporteerde misdaad zo láág mogelijk te houden.

Artikel n° : 03/12/4.563
Geplaatst : 14:11 20/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.