Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938122





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brandweer Maasmechelen : Weer bedreiging aan adres Morsum Magnificat_Update3
18 maart 2012
Als we u op de bodem van het kanaal vinden gaan we u er wél uithalen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.629.700
Lanaken 18 maart 2010.

--- Update 3 9:41 23/03/2012
Handschoenen is een must.
Het klimteam van de brandweer van Maasmechelen moet dringend contact nemen met de specialisten van de federale politie en vragen waarom en welke handschoenen ze daar dragen ... Handschoenen is voor de brandweer misschien een hindernis om pinten te pakken want dát kunnen ze wel degelijk.


Hier weet men wel dat handschoenen nodig / verplicht zijn.
--- einde update 3.

--- Update 2 9:58 20/03/2012
Sloot klimteam brandweer Maasmechelen de ogen? 
Zie hier waarom de brandweer van Maasmechelen Morsum Magnificat probeert te weren, celui qui dit la vérité doit être exécuté ...
---- einde update 2

--- Update 1 7:55 20/03/2012
Morsum Magnificat heeft op verschillende
vlakken van de brandweer niets te leren:
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=content&task=view&id=3790
--- einde update 1

Tijdens de interventie van de brandweer van Maasmechelen bij San Lanaco waar ook fotograaf Tom Palmans aanwezig en getuige was, maakte Morsum Magnificat foto’s vanaf de Buurtweg 66, een openbare weg, er  was ook geen "lint" gespannen, de brand woedde immers aan de andere kant van de afsluiting.

Bedreiging.
Toen riep een spuitgast dat hij mijn fototoestel zou afnemen en hij gebood om weg te gaan, de "pompier" die gehelmd is, was de facto onherkenbaar. Vandaag zondag 18 maart, was het op diverse plaatsen een open 
deur "Made in Limburg" ook de brandweer van Maasmechelen nam daaraan in de voorpost Lanaken deel. De "spuitgast" stapte zelf op mij af en maakte zich bekend als degene die bij San Lanaco dreigde mijn  fototoestel af te nemen, zijn naam kreeg ik echter niet, maar wel "informeer maar,ik ben de oudste brandweerman met veertig jaar dienst".



Dit is de "dreiger", hier op de foto tijdens een "show" te Lanaken, touwtechnieken "zonder" handschoenen, hij zal zijn hand/vingers -door een schuivende koord- nog wel eens verbranden .... Heeft de man een IRATA attest? We kunnen ons niet voorstellen dat iemand van een klimteam van de brandweer mensen moet redden die zelf geen dergelijk attest bezit.

Lanaken brengt kinderen in gevaar.
Tijdens de "Made in Limburg" dag van vandaag werden kinderen van ongeveer tien jaar in de gondel van de hoogwerker van de gemeente tot ongeveer 30m hoog gebracht. De kinderen werden een veiligheidsharnas van een volwassene omgedaan, uiteraard véél te groot. Wij zijn er honderd procent zeker van dat bij een incident, het kind met alle gevolgen van dien, uit dat harnas zou vallen, harnas vast aan de gondel en kind op de grond. Waar zijn de specialisten van de brandweer en de technische dienst van Lanaken?  

Meer over de hetze van de brandweer tegen Morsum Magnificat die al zes jaar geleden ontstaan is door de BRW van Roeselare waar een illegaal radioactief toestel werd gebruikt om hun automess toestel te testen, leest u ondermeer op deze link  http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=245&Itemid=0  en in Morsum_Magnificat_200_13_Brandweer.

Artikel n° 03/12/4558
Geplaatst op 20:50 18/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.