Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Jean-Marie Dedecker houdt het in Oostende volledig voor bekeken.
11 maart 2012
Middelkerke wordt voor de LDD Voorzitter vanaf maart de nieuwe thuishaven.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.622.000
Middelkerke / Oostende / Lanaken 11 maart 2012

De Voorzitter van LDD Jean-Marie Dedecker en gewezen Open Vld brulaap, verhuist in de loop van de maand maart naar Middelkerke, Jean-Marie gaat zich daar definitief vestigen. Morsum Magnificat heeft reeds een poosje geleden een tipje van de sluier opgelicht dat het er binnen de LDD, dus ook in Oostende een haar in de boter zit, daar stappen vier bestuursleden over naar Open Vld, maar dat heeft ook te maken met de verhuis van Jean-Marie naar Middelkerke.

Middelkerke wordt nieuwe thuisbasis.
Ondertussen kent Jean-Marie de intriges in de politiek als geen ander, maar heeft in het verleden al bewezen dat het lokale politieke leven hem evenveel boeit als de nationale politiek en "ik kijk daarbij terug op een mooi oppositieparcours in de stad Oostende" zegt Jean-Marie die in de badstad twaalf jaar lang de meerderheid heeft gecontroleerd en het vuur aan de schenen gelegd én zegt Jean-Marie Dedecker: “Hoe graag ik mijn federale collega’s Vande Lanotte, Crombez, Tommelein en De Vriendt in Oostende zou willen bekampen, zie ik daarvan af omdat mijn toekomst niet meer bij die stad ligt. Met hetzelfde vuur zal ik me inzetten voor de bevolking van de kleinere gemeente Middelkerke, waar ik de rest van mijn leven wil slijten. Ik heb er een fijn huis ingericht, en van daaruit wil ik meestrijden voor een welvarende, veilige en mooie gemeente ”.


B.Bouckaert, Christine, Jean-Marie en Anne Debaetzelier

Bekend terrein
Voor Jean-Marie Dedecker is Middelkerke zeer bekend terrein, een groot deel van zijn familie woont er trouwens al jaren, en bepaalt er mee het sociale leven mee, ook in de politiek. Hij kan er terugvallen op een uitgebreide vriendenkring, die op zijn parlementaire ervaring kan rekenen om de gemeente een nieuwe toekomst te bieden. “ Het is bijna twintig jaar geleden dat de gemeenteraad van Middelkerke nog door een nationale politicus werd bemand, het spreekt voor zichzelf dat een gemeente daar belang bij heeft, " al was het maar om in de parlementen de eigen problemen van een kleine kustgemeente op de agenda te brengen " dixit Jean-Marie. Het is natuurlijk ook met Lijst Dedecker dat we naar de kiezer trekken, met een programma vol gezond verstand waar de eigen bewoners centraal staan, en waar de werkelijke problemen worden benoemd en opgelost.”

Oproep.
Lijst Dedecker van Middelkerke zal heel binnenkort haar programma bekend maken, en staat nog open voor mensen met gezond verstand, die zich willen inzetten om hun gemeente welvarend, veilig een aangenaam om wonen te maken, meer info op
http://blog.lddwvl.be/2008/01/ldd-middelkerke-uit-de-startblokken.html

Artikel n° 03/12/4536
Geplaatst op 20:33 11/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.