Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938399





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Infrax knoeit nog steeds met conformiteit aftakkingen.
07 maart 2012
Staatssecretaris voor Energie Wathelet moet nu erkende organismen inschakelen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.615.000
Heers / Lanaken 7 maart 2012.

Dat een Distributie Net Beheerde -DNB- als Infrax de regels van het spel op een dergelijke wijze met de voeten denkt te mogen treden, is niets minder dan schandalig. Bij het ondergronds brengen van de laagspanningaftakking aan de Steenweg 96 te Heers -Frit-uurke- werd zelfs de verkeerde kabel gebruikt, maar wat wil je van een maatschappij die met Steve "Stunt" Stevaert doorspekt is van socialisten, in casu alweer een kleine zelfstandige de dupe is van de incompetentie van dergelijke maatschappijen.

Blauwe geleider als fasegeleider.
Ongeveer acht jaar geleden heeft Infrax het luchtnet aan de Steenweg in Heers, ondergronds gebracht en daarbij de bestaande laagspanningaftakking -EVVB kabel 4G6- doodsimpel met een XVB 4G10 verbonden, dat is op zichzelf al beroepsfout n° 1. Vervolgens is de oude leiding, die de woning op de zolder dwarst, via een binnenmuur, onbeschermd, door de verdieping naar de meterkast gebracht op het gelijkvloers. Infrax zou moeten weten dat zoiets niet kan en, zoals weer blijkt, zeer gevaarlijk is, dat is beroepsfout n° 2. Vervolgens heeft Infrax de verkeerde XVB -of gelijkwaardig- kabel gebruikt. De kabel bevat vier geleiders van 10mm², een met blauwe, zwarte, bruine en geel/groene isolatie. Infrax presteert het hier om de nulleider -blauw- als fasegeleider te gebruiken en de geel/groene -in een TN net- als nulleider, dat is beroepsfout n° 3 en strijdig met artikel 199 van het AREI dat sinds de wet van 10 maart 1981 in voege is.

Foei Infrax!


Kromtestraal met de voeten getreden, geleider met blauwe isolatie als fasegeleider gebruikt, geleider met geel/groene isolatie als nulleider gebruikt - art.199 AREI-. Wat wil je van een maatschappij waarvan Steve "Stunt" Stevaert bestuurder was ...  

Slachtoffer aan de beterhand.
Didier G., die door de kortsluiting zwaar verbrand werd in het aangezicht, borst en linker hand, is ondertussen terug thuis en aan de beterhand, maar om de twee dagen moet er voor verzorging naar Leuven gependeld worden. Hoe dan ook is Didier, die bij De Lijn werkt, nog lang werkonbekwaam. Ondertussen is ook bekend dat de KBC een advocaat heeft aangesteld om deze zaak juridisch op het getouw te zetten.

U leest er meer over in Morsum Magnificat 200

Artikel n° 12/03/4.524
Geplaatst op 10:55 7/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 07 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.