Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927143





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
V.D.V. Trans uit Tremelo krijgt bezoek van de Sociale Inspectie.
01 maart 2012
Diverse personeelsleden in de clinch met zaakvoerder Roger Van Der Veken.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.608.200
Tremelo / Lanaken 1 maart 2012

Of bepaalde diensten na onze vorige online berichten van 6 februari en 10 februari 2012 zijn wakker geschud, is ons niet duidelijk, mogelijk heeft de vraagstelling van Nadia Sminate -N-VA- over de malaise bij de sociale inspectie bij de directies vervoer, ook een rol gespeeld. Hoe dan ook heeft V.D.V. Trans gisteren het bezoek van de FOD Algemene Directie Toezicht op de Sociale Wetten en de werking van de  directies vervoer bij TSW, over de vloer gekregen.

Laat maar.
Toen Morsum Magnificat na de perikelen bij UPS aan Roger Van Der Veken vragen wilde stellen, was diens naam "Haas", Roger wist van niets. Toen we de zaakvoerder vandaag over het bezoek van de sociale inspecteurs wilden spreken, zei Roger "Laat maar" waarna de telefoon prompt werd ingelegd. Chauffeurs zeggen in koor dat zij de instructies van hun baas op straffe van werkverlies, moeten volgen. Het is trouwens algemeen en overbekend dat er in de transportsector fameus wordt gesjoemeld.

Gevolgen.
Kwatongen beweren nu dat het bezoek van de inspectie zijn weerslag zou hebben op de toekomstige verloning van het personeel bij VDV Trans, als dát zo is, dan zegt dat veel over die firma en heeft de sociale inspectie wellicht argumenten om op te treden, wellicht de reden om niet meer te zeggen dan "laat maar".

Artikel n° : 03/12/4511
Geplaatst : 15:01 1/03/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 maart 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.