Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926415





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aandeelhouders Dexia worden ondervraagd.
24 februari 2012
Gerechtelijk onderzoek lijkt in een stroomversnelling te komen.

Bezoekers Morsum Magnificat : 1.601.000
Antwerpen-Berchem / Lanaken 22 februari 2012.

Via de bemiddeling van de belangenverenigingen Dolor vzw hebben al heel wat Dexia aandeelhouders klacht ingediend. Blijkbaar worden deze mensen nu ondervraagd door de politiediensten zodat het lijkt alsof het gerechtelijk onderzoek in een stroomversnelling komt.

12 miljard euro.
Wat de aandeelhouders echter het meest interesseert zijn de cijfers die morgen worden vrijgegeven, Dexia stevent immers af op een monsterverlies van maar liefst 12 miljard euro wat uiteraard een zoveelste klap is voor de aandeelhouders. Ook het aandeel Dexia zal opnieuw een ferme tik moeten incasseren.   

Schadevergoeding.
Aandeelhouders kunnen via Dolor vzw nog altijd een aanvraag tot schadevergoeding indienen. Elk dossier dat Dolor ontvangt wordt volledig nagekeken en indien het compleet is zal het toegevoegd worden aan de strafklacht. Dolor zal ook de dossier volledig administratief opvolgen en is de link tussen de aandeelhouders en de aangestelde advocaten. Aandeelhouders kunnen zich nog steeds melden met een email aan
of telefonisch bij de afgevaardigd bestuurder van Dolor vzw Hendrik Boonen op het nummer 0475/62 69 61.

Bron : Dolor vzw
Bewerking : jvds

NVDR.
Hopelijk valt het de burgers op, dat in het DEXIA verhaal een aantal politici hun zakken mochten vullen en niet op zijn minst alias de "Loodgieter" Jean-Luc Dehaene, deze CD&V politicus óók het geld overvloedig in eigen zakken heeft laten lekken. Diezelfde Jean-Luc Dehaene vulde zijn zakken ook rijkelijk bij Inbev te Leuven, Inbev een bedrijf dat quasi geen belastingen betaald terwijl de mensen met een klein inkomen het gelag van dat gigantisch politiek geknoei moeten betalen! Hopelijk krijgt deze partij op 14 oktober 2012 de rekening. 
   

Artikel n° : 4.496
Geplaatst : 11:05 24/02/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 27 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.