Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938424





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politiekgevoelige informatie gestolen bij de N-VA.
09 februari 2012
Slordige medewerkster zou de kat bij de melk hebben gezet.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.584.400
Antwerpen / Lanaken 9 februari 2012

De Standaard kopt vandaag " Vertrouwelijke computerbestanden gestolen bij Antwerpse N-VA ". Bart De Wever zou volgens deze gazet de ontvreemde informatie als " gevoelig " bestempeld hebben, het zou zijn kunnen gebeuren omdat een medewerkster in het kantoor te Antwerpen, haar USB stick een poosje in de onbeheerde computer had achtergelaten, een slordigheid van formaat.

Vijand overal.
Een partij als de N-VA, die dagelijks politieke vijanden creëert zou beter moeten weten, de N-VA zou moeten weten dat politiek niet proper is en over de ganse lijn alert moet zijn, daarom schudt Bart De Wever bij
voorkeur ook geen handjes, vijanden zitten er immers overal en als het al geen vijanden zijn binnen de partijen -omdat ze niet de gehoopte promotie of een verkiesbare plaats krijgen- dan zijn het de klassieke vijanden buiten de partij. Partijen zoals Vlaams Belang en LDD hebben ook in die aard problemen gekend of kennen ze nog. Bart De Wever moet misschien binnen zijn partij een soort KGB in het leven roepen die de rotte appels opzoekt.

Te snel groeien.
Het komt ons over dat N-VA door de "rush" naar de verkiezingen risico's neemt en kost wat kost zoveel mogelijk gewicht in de schaal wil werpen in de gemeenten, daarbij wordt alleen gekeken naar de kwantiteit en
niet of waarschijnlijk zoals hier blijkt, onvoldoende naar de kwaliteit. Die fout heeft het Vlaams Belang in 2006 ook gemaakt en toen Morsum Magnificat dat aan Frank Vanhecke diets maakte, werd het als nonsens aanzien en werden we uitgelachen, ergo, Morsum Magnificat bij dat ondemocratisch Vlaams Belang van de perslijsten geschrapt, maar wellicht wordt het Vlaams Belang bij de verkiezingen in oktober 2012 naar het bezemhok gestemd, dat is spijtig voor de goede elementen die we daar kennen.

Artikel n° : 4.453
Geplaatst : 10:15 9/02/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©   

Laatste update ( 27 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.