Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938433





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lastercampagne van Patrick B. onder valse naam LIV, blijft verder gaan_Update3
04 februari 2012
Klacht van Rita W. van diefstal bij de politie te Heverlee tegen Hissie, was pure laster.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.580.800
Bekkevoort / Lanaken 4 februari 2012.

--- Wijziging 20:58 06/02/12

--- Update 3 22:53 5/02/2012
Een bericht van Saul van der Bijl van 21:10 28/09/2008.
De beschuldigingen van Rita op dat satanistenforum EHBO dat Morsum Magnificat dat minderjarig meisje L. lastig zou gevallen hebben zijn nieuwe hersenspinsels van Rita. Morsum Magnificat of Erik Verbeeck hebben L die helemaal niet minderjarig was, zelfs nooit gesproken. Saul van der Bijl schrijft daarover op 28 september 2008 het volgende :   
 " Beste Erik,
Mijn mening is, dat u altijd goed werk heeft gedaan. Waar de politie in België erg laks is ivm onderzoek, doet u extra uw best om bewijsmateriaal te vergaren. Eigenlijk verdiend u een lintje. U heeft aan mij nog nooit enige bronnen bekend gemaakt en ik weet dat u daar altijd tegen bent geweest. U heeft zelf in mijn dossier iemand erop gewezen op zijn beroepsgeheim ivm bronnen bekend maken.
Met vriendelijke groet,
Saul van der Bijl
"

Rita W. heeft Erik verbeeck bij Saul aangeraden!
Toppunt is, dat Rita zelf is -omdat ze in de zaak van haar Patje over het werk van Erik Verbeeck dermate tevredan was- die Erik Verbeeck bij Saul van der Bijl heeft gepromoot -zie MM_199_04_Bekkevoorts_Koppel 
--- einde update 3

Commentaar van Saul van der Bijl op LVB.


Dit is wat Saul zegt, later is hij in Beroep te Antwerpen vrijgesproken, maar Rita weet het allemaal veel beter.
--- einde update 3

--- Update 2 19:43 5/02/2012
Rita W. en Patrick B.: Valsheid in geschrifte?
Het Bekkevoorts koppel heeft zich eerst in de hondenclubs en daarna in de kattenclubs onmogelijk gemaakt, ook bij de huisbaas Debontridder was dat het geval. Niettegenstaande hun handel in honden en katten, kunnen ze hun schuldeisers, ondermeer Morsum Magnificat en diverse anderen, niet betalen. Ook met alle advocaten die voor hun hebben gewerkt heeft het koppel gedonder gehad. Het begon met advocaat J. Verstraeten, vervolgens advocaat K. Maes , dan M. Den Dulk, vervolgens de politieke advocaat F. Decat en nu R. Baeken. Aan de schuldbemiddelaar verklaren ze geen koopman te zijn, maar volgens de advertenties op het internet doen ze niets anders dan verkopen? 
Hiskea Linnemans over Rita.

Liegen.
Toen Meester Maes op 30 april 2009 diende op te treden in het kort geding om artikel MM_157 S te verwijderen, stond meester K.MAES bij de rechter voor schut, Rita en Patrick hadden hun advocaat, zoals gewoonlijk, niet de waarheid verteld. Advocaat M. Den Dulk heeft het koppel meerdere keren gevraagd om hun belasterende activiteiten te stoppen, maar het mag allemaal niet baten. Advocaat M. Den Dulk trad ook op als schuldbemiddelaar en ook die advocaat zag het niet meer zitten en werd opgevolgd door de volgende schuldbemiddelaar R. Baeken. Ook de politieke advocaat F. Decat, die eveneens onjuist geïnformeerd werd, gaf er na het beroep tegen het door het koppel verloren kort geding, de brui aan. Het koppel is gespecialiseerd in liegen en bedriegen, ondermeer betreffende de sociale uitkeringen en het handelen in honden en katten zonder handelsregister.

Rita W en de twee nestjes....


Een e-mail uit de hondenclubs over Rita en haar gedrag ....

Schulden.
In plaats van anderen op een laffe wijze en onder valse namen te beschuldigen, zou het koppel beter de hand in eigen boezem steken. In februari 2011 poogde hun nieuwe schuldbemiddelaar ook Morsum Magnificat te paaien en vroeg een akkoord voor een afbetalingsplan voor de openstaande schuld aan Erik Verbeeck en Morsum Magnificat, maar ondertussen gaat het Bekkevoorts koppel gewoon verder met het belasteren onder de namen LIV -Patrick- en House -Rita-. De schuld aan Morsum Magnificat wegens solidair verschuldigde rechtsplegingsvergoeding is al tot 3.400 euro opgelopen, maar toch blijven zij Morsum Magnificat aanvallen met ondertussen 200 belasterende berichten op IBG, Honingpot en EHBO.

Via schuldbemiddelaar vragen Patrick en
Rita, Morsum Magnificat om een gunst!



Bovenstaand bericht dateert van begin 2011 :
Dit is geen geleuter of leugens maar de realiteit, vijftien schuldeisers voor een bedrag van bijna 300.000 euro, en dat voor een particuliere RIZIV ambtenaar en zijn partner, dat is niet min! En dan anderen belasteren en vals beschuldigen. Wat hapert er aan dat koppel?

Laffe beschuldigingen.
Met haar laatste hersenspinsels en beschuldigingen over het minderjarig meisje gaat House -Rita Wuyts- wel heel ver. Het gaat hier om de zaak tussen Saul Van der Bijl en zijn ex liefje "L" waarin Morsum Magnificat met succes een onderzoek voerde, maar het meisje zelfs nooit heeft ontmoet. Van het feit dat er tegen Erik Verbeeck een klacht zou ingediend zijn, heeft deze in ieder geval geen weet. Saul Van der Bijl is voor de hem ten laste gelegde feiten in Antwerpen vrijgesproken. Ook hier maakt het koppel zich dus weer eens schuldig aan laster, eerroof, kwaadwillige ruchtbaarheid, misbruik van het internet, etc.
Daar waar Morsum Magnificat na vier kalchten van het Bekkevoorts koppel, nooit veroordeeld werd, en een hoop bewijsmateriaal in bezit heeft, blijft het koppel zich wegens "niet kunnen betalen van hun schulden" op een laffe manier met valse namen wreken.
--- einde update 2     

--- Update 1 13:42 5/02/2012
De "Proza" en de bedreigingen van Rita W., onder valse naam Billie.
Het bericht dat Rita W. op 3 augustus 2008 om 23:31 op IBG -nu EHBO- mocht plaatsen was bedoeld voor Hiskea L. die door Rita en Patrick in 2008 herhaaldelijk valselijk beschuldigd werd. Of dat nog niet genoeg was, plaatste het koppel een dergelijk satanistisch bericht, doorspekt met bedreigingen op de website van IBG. We hebben ook nog een zeer verwarrende brief die Rita W. naar een magistraat te Leuven stuurde, wie dat leest, weet meteen dat er aan de auteur "wat hapert" en klasseert dat meteen verticaal, wat blijkbaar ook gebeurde.
--- einde update 1

Toen het Bekkevoorts koppel, Rita W. en Patrick B., zich in 2008 bij Morsum Magnificat kwam beklagen over Hiskea Linnemans ondermeer over het feit dat Linnemans, alias Hissie, bij de Nederlandse firma Trans-It een computer had gestolen bleek dat, nadat Morsum Magnificat dat had onderzocht, een flagrante leugen te zijn. Ook de betichtingen van "Oplichting" en het gebruik van een "Vals BTW nummer" waren fout. Het Bekkevoorts koppel wilde Morsum Magnificat voor hun kar spannen, maar dat lukte niet. Vandaag, vier jaar later, blijft het koppel zich nog altijd en dan nog onder valse namen schuldig maken aan laster.

Geen gelijk.
Omdat ze geen gelijk kregen, keerden zij zich tegen Morsum Magnificat en dienden vier klachten in en verloren alle rechtszaken die zij tegen de auteur van dit artikel indienden, waardoor het koppel ondertussen 3.400
euro schuldig is aan Morsum Magnificat en Erik Verbeeck, maar zelfs een deurwaarder kan geen soelaas brengen. Niettegenstaande blijft het koppel zich op Nederlandse websites zoals EHBO en Honingpot, waar ze dat blijkbaar mogen, schuldig maken aan laster, eerroof, kwaadwillige aantijgingen en nog een resem andere strafbare feiten, dit allemaal omdat ze van de rechters geen gelijk kregen. Juridisch zijn ze uitgespeeld en nu willen ze zich wreken op forums als EHBO en Honingpot, de moderatoren van die sites zijn medeplichtig aan de valse aantijgingen.

Eén van de vele e-mails aan Morsum Magnificat.


Een van de vele e-mails die Morsum Magnificat met klachten over het Bekkevoorts koppel heeft ontvangen, deze persoon heeft zelfs óók een klacht bij de politie ingediend wegens laster.

Rita W. doet zelf het verhaal op het Internet-IBG-.
Lees hier hoe Rita W.het zelf in het openbaar uitlegt, edoch ondertussen heeft IBG haar matten opgerold -of moeten oprollen- en zijn de satanisten onder een andere naam verder gegaan. Wie het verhaal van Rita leest zal hopelijk de juiste conclusies trekken en begrijpen waarom deze lui alle rechtszaken tegen Morsum Magnificat en Erik Verbeeck verloren hebben, meteen is het ook duidelijk welk vlees IBG en thans EHBO in de kuip hebben. 

Geen verhaal.
Niettegenstaande tegen deze bende gestoorden in Nederland al wat klachten lopen, is er weinig verhaal, ze beginnen gewoonweg telkens een nieuwe site en bedienen zich van een resem valse namen. De vroegere IBG is diverse keren moeten stoppen, nu komen
ze terug onder EHBO maar hebben slechts één onderwerp "Morsum Magnificat en Erik Verbeeck" dat niets met oplichting te maken heeft, wel met pure gramschap en rancune vanwege de verloren rechtszaken. Elk artikel dat op Morsum Magnificat verschijnt wordt op de korrel genomen, becommentarieerd en uit verband gerukt. Het Bekkevoorts koppel mag niet tegengesproken worden en moet altijd en overal gelijk krijgen. Dat is ook de reden dat ze met zowel de honden- http://duitseherders.com/rita.html als de kattenwereld -ze proberen geld te slaan uit de fok- overhoop liggen. 

                          " ... Je moet veel lef hebben om iemand openlijk met
                     naam en toenaam van diefstal te beschuldigen ... "

Leugens aan de politie waren laster.
Zelfs de politie van Dijleland heeft het in haar fax van november 2008 over "roddels en verhalen" en verzoekt IBG om het topic te sluiten, dat gebeurde, maar slechts voor enkele dagen, nu is IBG om één of andere
duistere reden opnieuw opgedoekt. Het koppel gaat zelfs zó ver dat ze tegen Hiskea Linnemans bij de politie een klacht indienden wegens "diefstal van een computer" terwijl ze op geen enkele wijze betrokken partij, noch gedupeerd zijn. Je moet veel lef hebben om iemand openlijk met naam en toenaam van diefstal te beschuldigen. Bovendien werd er helemaal geen computer gestolen, maar kaderde het bezit van die computer in commerciële handelingen tussen HDJ Designs en Trans-It. Het koppel heeft het lef om Morsum Magnificat te blijven beschuldigen, terwijl Morsum Magnificat alleen maar haar werk heeft gedaan : aantijgingen checken, daarbij vaststellend dat die in de verste verte niet klopten. Het was pure laster en dat is wat ze ook nu nog altijd doen, ze kunnen het blijkbaar niet laten. Er dient nog aan toegevoegd de Patrick B. een r.i.z.i.v. ambtenaar is, hopelijk is hij een alleenstaand geval, maar hij brengt, door zijn zonderling gedrag, in ieder geval het r.i.z.i.v. in discrediet.

Weer foefelen?
Vroeger runde het koppel een hondenkennel http://members.multimania.nl/ritawuyts/, onder het mom van slechts twee nestjes per jaar hadden ze geen BTW nummer nodig, maar uiteraard ging het over veel meer dan die twee nestjes. De kennel had,
wegens het vreemde gedrag van Rita W., een kwalijke reputatie en ze kreeg overal de deur tegen de neus, er waren door haar gedrag zelfs slaande ruzies. Na de honden stortte het koppel zich in de poezenwereld, maar ook daar duurde het niet lang of er was overal heibel, ook daar kregen ze de deksel op hun neus. Op onderstaande link stellen ze nu katten te koop, misschien moet de fiskus die activiteiten wat nader gaan bekijken. In het verleden was Rita W. niet vies om op een creatieve manier van de sociale voorzieningen te profiteren, daarom is de RVA ook één van haar vele schuldeisers, zoveel dat Morsum Magnificat voorlopig geen heil ziet in de uitvoering van het vonnis waarvoor beiden solidair veroordeeld werden. Als we hun publicaties mochten geloven waren ze in het kweken van honden, de specialisten, maar insiders en hondentrainers wisten wel beter. Nu ontpoppen ze zich als kwekers van katten en ook nu brengen ze zichzelf naar buiten als specialisten, maar ook hier delen officiële clubs hun mening niet, ergo, Rita W. werd in een Lierse kattenclub aan de deur gezet, ook daar wilde ze zich al heel vlug laten gelden maar ook daar ging die vlieger niet op.  
http://www.kittentekoop.nl/component/adsmanager/?page=show_user&userid=118&text_search=&order=3&expand=1

Kwaadwillig over gans de lijn.
In hun belasterende teksten beweren de satanisten -EHBO- dat Morsum Magnificat de indruk wekt over diverse medewerkers te beschikken, dit is een schoolvoorbeeld van hun niet aflatende laster. Door onze nieuwjaarsboodschap is het duidelijk wie bij Morsum Magnificat betrokken is.

Artikel n° : 4.444
Geplaatst : 20:55 4/02/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.