Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926416





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat : Overzicht activiteiten in januari 2012_Update1
01 februari 2012

Morsum Magnificat dankt de abonnees die haar steunen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.573.100
Lanaken 31 januari 2012

In januari 2012 telde Morsum Magnificat 71.750 bezoekers waaronder regelmatig de Staatsveiligheid, Justitie,Vlaams Parlement, Kamer van Volksvertegenwoordigers, Senaat, Europese Commissie en vele, vele andere officiële instanties en universiteiten. Er zijn ook internetschuimers en "gluurders" die dagelijks gratis hun ogen op Morsum Magnificat komen spoelen.

Internetschuimers.
Spijtig genoeg zijn er ook die komen met kwade bedoelingen -om ons op Nederlandse sites te  blijven belasteren- onze teksten en artikels overnemen en zonder onze toelating, al dan niet onder valse namen op andere websites plaatsen. Zo'n internetschuimerskoppel is Patrick B. en Rita W. uit Bekkevoort die aan Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur, wegens niet betalen van rechtsplegingvergoeding solidair nog altijd en dit al drie jaar meer dan drieduizend euro verschuldigd zijn, de interest blijft uiteraard lopen, Morsum Magnificat zal bij de werkgever van Patrick B. -het RIZIV- binnenkort loonbeslag -laten- leggen, de rest volgt.

Enkele cijfers uit Januari 2012
Aantal bezoekers in januari : 71.500
Aantal ontvangen persberichten : 142
Aantal keren aanwezig bij persconferenties : 15
Aantal online geplaatste artikel op website : 68
Aantal nummers Morsum Magnificat : 17
Aantal gepubliceerde pagina's in Morsum Magnificat : 44
Hoogst aantal ontvangen persberichten : 45 -van N-VA-.

Stijgende belangstelling, stijgende profiteurs.
De bezoekers aan de website van Morsum Magnificat gaan nog steeds in stijgende lijn, velen komen en blijven Morsum Magnificat consulteren maar abonnee worden gaat iets minder vlot. Morsum Magnificat haalt geen  inkomsten uit publiciteit, het zijn alleen de betalende abonnees die ons  financieel steunen, waarvoor dank. Morsum Magnificat kost slechts 6,66 euro per maand en wie kijkt wat we in ruil daarvoor in januari 2012 allemaal hebben terug gegeven zou onmiddellijk abonnee moeten worden. We vernoemen daarbij specifiek de stad Genk die een dagelijkse bezoeker is, maar nog nooit één euro veil had voor Morsum Magnificat! Niettegenstaande onze beperkte middelen, blijven wij quasi 7/7 actief.

Lafaards met een resem valse namen.
Het "Bekkevoorts koppel" Patrick B. en Rita W. maken zich op een Nederlandse Satanistensite onder valse namen ondermeer "LIV" Justi" "House" schuldig aan valsheid in geschrifte, laster, eerroof, stalking, kwaadwillige ruchtbaarheid, schending copyright, schendin auteursrechtenn, en nog een resem andere strafbare feiten. Die Nederlandse site wordt en werd beheerd door een bende gestoorden waartegen in Nederland blijkbaar geen maatregelen worden genomen. Uit de zaak Hiskea L. moet blijken dat de Nederlandse politie aan dat soort kleinere oplichtingzaken ondermeer via Marktplaats.nl geen einde wil stellen, ergo, klagers met een kluitje in het riet stuurt "dat het niet over oplichting gaat" en klagers maar een -in Nederland peperdure- advocaat moeten nemen. Op de Satanistensite zijn slechts twee of drie personen actief, ze maken onder mekaar een topic en als er iemand bij komt dan is het een van de twee -of drie- partijen met een nieuwe valse naam, op die manier kunnen ze bladzijden en bladzijden vullen. Er loopt in Nederland wel een onderzoek, maar de lijst van degenen die allemaal met valse namen, "gekomen en gegaan" zijn is nogal lang -lees verder-

Maria Kramer Business Cards
laat zich door de bende gestoorden misleiden.
Morsum Magnificat gaat zich niet bezig houden met die Nederlandse gekken achterna te zitten, we hebben andere dingen te doen maar het is spijtig dat sommigen zich door die uiterst verwarrende teksten laten misleiden zoals de firma Maria Kramer Business Card die zich voor informatie baseerde op de Satanistensite, wat veel zegt over die dame Maria Kramer. Uit ons eigen onderzoek en dat van andere Nederlandse gedupeerden, hebben wij een lijst met namen samengesteld die met die Satanistensite-s- te maken hebben en waartegen klachten of rechtszaken lopen.
Sommigen noemen ze "samenzweerders" het gaat over de vroegere site IBG en nu EHBO -en anderen- waar allerlei namen te voorschijn komen ondermeer Francis en Paulien met Hans de Boer en verder nog:
Angel -Peter van den Berg- EHBO
KSR / Lampje -Ronald de la Mar-.
Modd -Jeffrey Richard Tolsma- en vrouw Sandra.
Xena - zuipschuit Paulien Weenders-
AngelaS -Angela Jager-,
Dierenvriend -Agnes Niekus-,
Aka -Francis van den Dobbelsteen- of ook Hiskea Linnemans,
Pink Rosie -Henny Kroes-, Paul Colauto -van kopersbelangen-,
Zagadka -Peter Vermeulen-,
Firewall -Birgitte de Geus-,
Sabra -Atty van kopersbelangen-,
Steffie -Astrid Salden-,
Cleo -Wil Verweij - Rieks?- 
Shedevil -Maria Petronella Akkermans - ten Bruggencate-, TheFinder -twijfel-,
Fireblade, Silence, chris, Yvonne,van Opgelichtopinternet.
Ko van Dijk -Paul Smit-,
Hans de Boer -oplichter op kopersbelangen, vriendje van Paulien Weenders-,
Rene Driessen -uit Helmond, drugsdealer, vriendje van Aka, AngelaS en Dierenvriend- enz,
Hiskea Linnemans en Joost de Jager, 
Isabel Blanco en Willem en Marijke Biemans -zou aangezet zijn door Aka-.
Er komen nog andere namen te voorschijn, ondermeer een koppel van een bedrijfje uit Bergen Op Zoom die door de Satanisten bedreigd werden, maar die willen ondertussen met dat hele zootje niets meer te maken hebben.

Oproep.
Morsum Magnificat vraagt iedereen die meer uitleg wenst over de lasterlijke publicaties die tot een onsamenhangend geheel, mede knippen en plakken, zijn samengesteld, zich tot info@morsum-magnificat te wenden, wij zullen u -met bewijsmateriaal- antwoorden. Let op, wij gaan niet reageren op anoniemen of bij valse naamdracht. Je moet heel laf zijn om met steeds wisselende valse namen wie dan ook te beschuldigen.

Artikel n° : 4.435
Geplaatst op 7:46 1/02/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.