Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926417





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Grootste Poppen en Berenbeurs in Grenslandhallen te Hasselt.
23 januari 2012
Niesje Wolters van Bemmel organiseert opnieuw grote Poppen en Berenbeurs.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.552.600
Hasselt / Lanaken 23 januari 2012.

Voor liefhebbers van Poppen en Beren zijn de Grenslandhallen in Hasselt op 24 en 25 maart 2012 de place2be als uitgeverij Niesje Wolters van Bemmel er een groots opgezette Poppen en Berenbeurs organiseert, een jaarlijks terugkerend evenement dat poppen- en berenliefhebbers van heinde en ver aantrekt.

Gezellige standjes.
De grenslandhallen zullen worden omgetoverd tot een feestelijke plek waar poppen en teddyberen samen een onweerstaanbare combinatie zullen vormen en mocht u denken, dat is toch voor kinderen, dan vergist u
zich schromelijk. Beren en poppen zijn "speelgoed" voor volwassenen die, ofwel verzamelen, ofwel zelf poppen en/of beren maken. Er zullen dan ook stands zijn waar poppen- en berenmaaksters hun indrukwekkende assortiment van zelfgemaakte poppen en beren presenteren. Ook zullen allerlei materialen verkocht worden voor de enthousiaste creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken.

Nostalgie.
Het is de bedoeling dat u zich laat overrompelen door de invasie van poppen en beren en de kans is groot dat u de beer of pop vindt die perfect in uw interieur past. Het zijn de babypoppen die momenteel een ware
rage vormen en het is onvoorstelbaar hoe levensecht deze zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor nostalgie want tijdens dit buitengewoon boeiende evenement kunt u kennismaken met poppen en berenkunst uit lang vervlogen tijden waaronder de teddyberen van de Duitse kunstenares Margarete Steiff, die reeds in 1880 onder haar eigen naam een bedrijf startte, en antieke porseleinen poppen van beroemde franse ontwerpers als Jumeau, Bru en Francois Gaultier. Iedere pop of beer die u tegenkomt zal u verrassen en charmeren. 

 Te zien in Hasselt

Workshops.
Op de beurs kan de bezoeker ook genieten van diverse demonstraties en de kans is groot dat deze zo enthousiast wordt van al dat moois om zich heen dat deze ter plekke aan de slag gaat bij de diverse workshops.
En mocht u thuis een in de loop der tijd beschadigde pop of teddybeer hebben die een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, dan zal de aanwezige poppen- en berendokter dat euvel graag verhelpen.

Busdiensten.
Vanuit diverse locaties rijden luxe tourbussen naar de beurs. De opstapplaatsen zijn o.a. : Aalst, Wetteren, Gentbrugge, Gent, Lochristi, Lokeren, Sint-Niklaas, Antwerpen, Oudenaarde, Roeselare, Brugge, Oostkamp,
Oostende, Vrasene, Turnhout, en Geel. Voor vragen en reserveringen kunt u terecht bij Luc van Cauteren op het nummer 03 777 44 53.

Praktisch.
Organisatie : Niesje Wolters van Bemmel
Locatie : Grenslandhallen Gouv. Verwilghensingel 70 te 3500 Hasselt
Datum : zaterdag 24 en zondag 25 maart 2012
Openingstijden : 10.00 - 17.00u.
Inkom : Volwassenen : 8,- euro 65+ 7,- euro - Kinderen onder begeleiding onder 12 jaar : 2,- euro
Meer informatie :
http://www.niesjewolters.nl/ 

Bron : Niesje Wolters van Bemmel
Bewerking : jvds

Artikel n° : 4.422
Geplaatst : 20:25 23/01/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 23 januari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.