Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938439





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kantonnale Bouwmaatschappij Beringen : 26 huurders klagen_Update1
05 januari 2012
Ondanks dat het gebouw is opgeleverd zijn er vele gebreken en een resem klachten.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.509.300
Beringen / Lanaken 5 januari 2012

--- Update 1.
Aannemer Hoedemaeckers op de hoogte.
Pas vandaag nemen velen de draad weer op, het gaat slecht zegt men, maar in de huidige samenleving moet blijkbaar iedereen minstens vier keer per jaar vakantie nemen, of vadertje staat dat allemaal zal kunnen blijven betalen, is zeer de vraag. Bij aannemer Hoedemaeckers te Hasselt geeft men toe dat bij de voorlopige oplevering een aantal opmerkingen werden geformuleerd, de problemen met het water zijn door de Kantonnale Maatschappij van Beringen pas tijdens het verlof gemeld, als het blijkt dat wij verantwoordelijk zijn voor de wateroverlast, dan gaan wij dat oplossen, zegt Koen van het aannemersbedrijf. Dat er drie pompinstallaties zouden zijn voorzien en er maar één is geplaatst, is onzin, zegt men bij de aannemer.
--- einde update 1 

De Kantonnale Bouwmaatschappij Van Beringen Voor Huisvesting met een sociaal oogmerk V.C.B.A. bouwde in Beverlo een complex met sociale woningen, op het eerste gezicht oogt het gebouw en de inplanting met een binnenkoer mooi, maar met de afwerking hapert er van alles en nog wat, huurders beklaagden zich bij de maatschappij, maar er gebeurt in feite niets structureel.

In Morsum Magnificat 198_02 brengen we daarover een uitgebreisd artikel, waarvan de frontpagina hier te zien is, het volledige artikel dat op stapel staat maar wegens ontbreken van details niet klaar is, is enkel voor betalende abonnees te zien.

Artikel n° : 4.382
Geplaatst : 22:14 5/01/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 09 januari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.