Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926419





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bart De Wever ontkent de rooftocht van de N-VA.
31 december 2011
Linkse pers ondermijnt permanent alles wat anders is.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.498.800
Lanaken 31 december 2011

Gevestigde waarden mogen niet gewijzigd worden en
het systeem is doodsbang van integerheid en competentie!

De Standaard van vandaag kopt "N-VA zet de aanval in op gemeenten"  en  de “Rooftocht”. De linkse Standaard poneert hier maar al te graag de zienswijze van de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens -SP.a-. De dictator van het Vlaams Belang, Gerolf Annemans, heeft het over de "Rooftocht" van de N-VA. De Standaard heeft de pest aan rechts, maar de zienswijze van Annemans past hier uitermate goed voor De Standaard.

Onzin.
Tijdens de recente persconferentie te Brugge rond Pol Van Den Driessche, zei Bart De Wever ondermeer :
"De N-VA krijgt elke week tientallen mensen die in de partij geïnteresseerd zijn, vaak mandataris zijn of een verleden hebben in een andere partij, de zure opmerkingen dat wij daardoor een partij van overlopers zijn, zijn niet juist, iedere week worden dossiers geëvalueerd en in de meeste gevallen eindigt het negatief en daarover hoort u nooit iets en zo moet dat ook. Bij een kleine minderheid van de kandidaten stelt de N-VA vast dat die kandidaatstelling oprecht en zuiver is zodat wij met die persoon politieke zaken willen doen". Wij hebben de informatie -maar is nog niet bevestigd- dat een Vlaams Belang lid uit Maasmechelen ook naar N-VA wilde overstappen, zelfs lidgeld had betaald, maar de N-VA zou het geld teruggestort hebben. 

Jaloezie.
Het Vlaams Belang beseft nu maar al te goed dat het "Broze beeld" dat de partij reeds jaren symboliseert, nu definitief aftakelt en in stukken en brokken uiteen valt, het Vlaams Belang heeft met de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 een aantal analfabeten "op de boer" gestuurd waardoor ze zich op vele plaatsen hopeloos belachelijk hebben gemaakt, de mensen zijn niet allemaal achterlijk, integendeel, mensen zijn profiteurs en verwachten geslepenheid van de politieke leiders die het systeem zoveel mogelijk in hun voordeel uitmelken maar dat kunnen alleen verstandige mensen en die moeten we bij de Vlaams Belang mandatarissen op gemeentelijk vlak niet gaan zoeken, het Vlaams Belang heeft duidelijk afgedaan. Morsum Magnificat heeft de tanende belangstelling voor de ondemocratische partij al in oktober 2006 aangekondigd, Vlaams Belang coryfeeën waren toen voor die zienswijze furieus.

Bang van competentie en integerheid.
Morsum Magnificat heeft in 2010 wéér een en ander geëvalueerd en is tot de conclusie gekomen dat de N-VA inderdaad, zoals Bart De Wever, Liesbeth Homans, Muyters e.a.  niet bepaald vriendelijk over komen, toch is dat volstrekt normaal, wie met kennis van zaken spreekt, het been stijf houdt voor de beloofde strategie, haar kiezers niet beliegt en bedriegt kan, in tegenstelling tot demagogen, nooit sympathiek over komen. Het corrupte, incompetente en machtsmisbruikend systeem is bang voor integerheid en competentie. Het volk zou zich veel terughoudender moeten opstellen voor welbespraakte individuen van het type "Mannequin of etalagepop", pas dan moet men opletten. Het zijn diegenen de vriendelijke, gedistingeerde en beleefde individuen die uw zakken leegmaken zonder dat u het zelf beseft en dat is in de Belgische politiek de laatste vijftig jaar gebeurd, vooral de socialisten hebben de armen, uit eigen belang, nóg armer gemaakt -de bewijzen daarvan hebben we hedentendage-. Spijtig genoeg bevinden er zich binnen die categorie van mensen te veel die dat niet kunnen bevatten, allochtonen verstáán het niet eens en daarvan maken de socialisten op een schandalige manier misbruik.Bij de N-VA zijn het óók politici, maar ze hebben minder de neiging om via de rug van journalisten naar omhoog te kruipen, daarom komt de N-VA over als de minst slechte keuze. 

Vlaams Belang top is ondemocratisch.
Dat politici lange tenen hebben is een publiek geheim, het is nóg erger met politieke advocaten, die kunnen helemaal niets velen, maar het Vlaams Belang is absoluut ondemocratisch, vooral de top met de Antwerpse belhamel Filip De Winter op kop, gevolgd door Gerolf Annemans. We mogen van geluk spreken dat dergelijke aartsgevaarlijke sjarels geen échte macht krijgen. De partij heeft haar ondergang te danken aan de manier waarop deze twee de partijteugels in handen houden en naar de afgrond mennen. Het is frappant dat velen Morsum Magnificat in het kamp van het Vlaams Belang plaatsten, maar het is uitgerekend het Vlaams Belang die Morsum Magnificat al twee jaar uitsluit, de reden daarvan is een artikel van Morsum Magnificat over het met de voeten treden van de CODEX door Vlaams Belang kopstukken Filip De Winter, Anke Vandermeersch, e.a., toen sloot de Arbeidsinspectie zelfs de toegang af van de uitgang van het Vlaams Parlement naar de Leuvenseweg en dat was niet meer dan juist en die waarheid heeft de Antwerpse belhamel De Winter diep gekwetst.

Artikel n° : 4.366
Geplaatst : 10:37 31/12/2011

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 december 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.