Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928219





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Nucleair terrorisme en de Minister van Binnenlandse Zaken.
13 december 2006
Genoeg materiaal te vinden om duizenden radioactief te besmetten 
Bezoekers Morsum Magnificat website :
Betekom / Brussel 13 december 2006

Het Limburgs Kuifje, de huidige Minister van Binnenlandse Zaken Patrick DEWAEL, die destijds Disneylnad naar Genk wilde halen (dossier KS)  heeft vandaag in de Kamer verklaard dat het crisiscentrum momenteel aan een actieplan werkt ingeval van een chemische, biologische, nucleaire of radiologische aanslag, de Minister werd daarover door J.C.MAENE (PS) ondervraagd.

Federaal Agentschap Nucleaire Controle.
Dewael suste daarmee Jean-Claude Maene (PS) omtrent de maatregelen die ons land neemt om zich te verdedigen tegen daden van nucleair terrorisme. De vergiftiging van Alexander Litvinenko was uiteraard het onderwerp, meer bepaald de besmetting met Polonium 210.
Volgens Patrick Dewael was dat geen terroristische, maar een criminele daad. In ons land is dat tot nu toe nog maar ??n keer voorgekomen, dat was vorig jaar toen naar verschillende instellingen brieven met radioactief poeder werd gestuurd.
Dat de Minister er naar verwijst dat wij in Belgi? op de deskundigheid van het F.A.N.C. beroep kunnen doen is meer dan een lachertje, het is omwille van de incompetentie van de Directie van het Agentschap nucleaire controle dat er veel problemen zijn in de sector. Het F.A.N.C. werd door de Rechtbank zelfs veroordeeld voor het verspreiden van foutieve informatie naar de bevolking zowel op haar website als naar de Burgemeesters en in haar folders !

Genoeg materiaal om duizenden radioactief te besmetten.
Mochten terroristen de finesse van de besmetting met Alfastralers voldoende kennen, dan is het zeer eenvoudig om wie dan ook te besmetten. Er zijn in Belgi? genoeg locaties (open en bloot) waar overdraagbare (afwrijfbare) besmetting met Radium 226 en Americium 241 te vinden is, de rest is doodsimpel.
ander artikel

Mocht de Staatsveiligheid belangstelling hebben om daarover meer informatie te krijgen, mogen ze met deze redactie contact opnemen.
Het is uitgerekend het F.A.N.C. (vroeger D.B.I.S.) en het  N.I.R.A.S. die de schuldige zijn dat deze radioactieve besmettingen er gekomen zijn of niet opgeruimd worden (NIRAS)!
Waarschuwingen van EURATOM in 1970 werden zelfs genegeerd.

 
Laatste update ( 16 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.