Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938139





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belfort-Group blijft ageren tegen vaccinaties allerhande.
08 december 2011
VN heeft plannen om alle vrouwen en kinderen te gaan inenten tegen HPV.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.445.000
Gent / Lanaken 08 december 2011.

De Belfort-Group, beweging van burgers die zich zorgen maken omtrent een aantal maatschappelijke evoluties, is gekant tegen het voornemen van de VN om massaal alle vrouwen en kinderen te gaan inenten tegen HPV, een beslissing die medio september 2011 geformaliseerd werd. De reactie van professor Van Ranst en de provaccinatie-lobby is kort : Te gek voor woorden!

Leidende rol van de WHO.
In de ontwerp-resolutie van de Algemene Vergadering van de VN die plaatsvond in september 2011, is opgenomen dat alles in het werk gesteld zal worden voor de productie van betaalbare, veilige, effectieve en
kwaliteitsvolle vaccins met erkenning van de leidende rol van de WHO als gespecialiseerd agentschap inzake gezondheid. Van 17 tot 22 september vond in Berlijn de 27e Internationale Papillomavirus Conference and Clinical Workshop plaats, uiteraard gesponsord door big mama farma met de bedoeling wetenschappelijke verantwoording te geven en u raadt het al : HPV-vaccins zijn effectief en veilig!! 

Alle hens aan dek.
Vanaf nu kunnen in alle landen, met de zegen van de VN en onder controle van de WHO, de nationale overheden aan de slag, wat in België al gebeurt. Alle meisjes van 12 jaar worden tijdens de schooluren stelselmatig
ingeënt en kunnen, tegen de schriftelijke weigering van de ouders in, daar zelfstandig over beslissen. En ook in Europa is het alle hens aan dek ; volgens EU richtlijnen kunnen vanaf 2012 alle vrouwen  bij een gynaecologisch onderzoek getest worden op het HPV-virus en, indien positief, wordt hen dringend aangeraden zich te laten vaccineren wegens "hoog risico" op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker. Er is alleszins een enorme marktpotentie : Wereldwijd zouden maar liefst 291 miljoen vrouwen drager zijn van het HPV-virus 16/18, maar geen paniek ; er is het nieuwe en veelbelovende ProCervix vaccin dat in ontwikkelingsfase II is in samenwerking met de Universiteit van Antwerpen olv Prof. Pierre Van Damme !

HPV-campagnes.
Daarnaast zijn er ook twee wereldwijde HPV-campagnes die ervoor moeten zorgen dat de inenting ook gebeurt in "ontwikkelingslanden"

Eerste campagne.
De belangrijkste en eerste campagne komt er onder impuls van GAVI Alliance met de naam "Immunise every child". GAVI Alliance is de nieuwe naam voor GAVI - Global Alliance for Vaccination and Immunisation dat
in 2000 werd gesticht door de UN, big mama farma, Bill & Melinda Foundation, World Bank, Unicef en een aantal onbekende 'filantropen'. Het is een partnership van privé en overheid met een vermogen van 2.5 miljard dollar met als doel om tegen 2015 maar liefst 588 miljoen kinderen te vaccineren tegen van alles en nog wat. De campagne "Immunise every child" beoogt tegen 2015 twee miljoen vrouwen en kinderen te vaccineren tegen HPV. Negen landen hebben al hun interesse bevestigd, maar we mogen nog niet weten welke.

IFF.
De financiering van deze GAVI-campagne komt van International Finance Facility for Immunisation -IFF-, gesticht door Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Zweden, UK, Zuid-Afrika, Australië en Spanje om de
Millennium Development Goals te bereiken. Goal nummer vier is om tegen 2015 de kindersterfte met twee derden terug te dringen . Hiervoor werd in 2006 als eerste project de IFFim -im staat voor immunisation- opgericht, dat beschikt over een vermogen van ongeveer 4 miljard dollar, verkregen via obligaties. Tot de eerste intekenaars behoren de paus en de aartsbisschop van Canterbury.... Het grootste kapitaal komt evenwel van Goldman Sachs en Deutsche Bank. Ze hopen de komende tien jaar nog 4 miljard dollar te verwerven. Doel van IFFim is om tegen 2015 meer dan 500 miljoen kinderen te vaccineren. De HPV-actie is daar dus een onderdeel van.

Tweede campagne.
Tegen de achtergrond van diezelfde Millennium Goals is er ook een tweede initiatief vanuit de VN met de naam "
Shot@life" dat valt onder een algemene campagne "Every woman, every child", die op de rails is gezet is door de UN secretaris-generaal zelve. Doel is op allerlei gebied de gezondheid en het leven van vooral vrouwen en kinderen te beschermen. Verantwoordelijke organisatie om dit uit te voeren is de UN Foundation -opgericht in 1998 met een basiskapitaal van 1 miljard dollar van Ted Turner- en het initiatief heeft de steun van Gavi, Unicef, het Amerikaanse Rode Kruis, Bill&Melinda Foundation, Lions International en ABC News en natuurlijk .... big mama farma. Shotlife wil vaccinatie promoten in de arme landen en grote VN-baas Ban-Ki Moon heeft op 15 november in Bangladesh bevestigd dat de HPV-vaccinatie hierin essentieel is.

Vaccinatiemanie.
Eenieder mag zich er dus aan verwachten dat de vaccinatiemanie in het algemeen, en tegen HPV in het bijzonder, nog zal toenemen :
- de nieuwe doelgroep van jongens tussen 11 en 21 jaar wordt in de USA nu al aangepakt
- er zullen ZEVEN behandelingen nodig zijn om elke vrouw levenslang te beschermen aangezien de bescherming maar vijf jaar werkt. Dat zijn dus 21 vaccins per persoon en even ter herinnering : Cervarix/Gardasil
kost 375 euro voor drie injecties.

Big mama farma.
In de tussentijd juicht big mama farma want "it's kassa kassa time again"!!  Ter illustratie : big mama farma spendeerde in 2010 aan lobby-werk het bedrag van 244 miljoen dollar ! Wereldwijde campagnes zullen dus
in eerste instantie alleen big mama farma ten goede komen. Ondertussen vraagt de Belfort-Group zich af hoe lang zij nog, met hun verzet tegen deze waanzin, zullen afgeschilderd worden als internetfantasten en complotfanaten ?

Bron : Belfort-Group
Bewerking : jvds

Artikel n° : 4.318
Geplaatst : 13:58 8/12/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.