Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938139





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaamse Regulator voor de Media houdt symposium over Mediaconcentratie_Update1
07 december 2011
Mogelijk zijn huidige belangrijke spelers in 2020 of eerder uitgespeeld.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.443.800
Leuven / Lanaken 07 december 2011

--- wijziging / Update 1 8:39 8/12/2011

VRM.
Uit vragen die Morsum Magnificat stelde, moet ook blijken dat de VRM geen enkele controle uitvoert op de continuïteit van de diensten van de verdelers, ondermeer Telenet dient pemanent aan haar ondermaatse installaties, die ze van de Gemengde Intercommunales veel te duur kocht, te sleutelen. Tijdens die werken blijven abonnees verstoken van de diensten waarvoor ze betalen, maar dat is bij de VRM niet bekeken. Benny Salaets poogde de vragen van Morsum Magnificat te minimaliseren, aangezien blijkbaar niemand van de aanwezigen in de zaal met kennis van zaken kon spreken, was Benny Salaets Koning éénoog in het land der blinden. 
--- einde update 1.  

Vandaag hield de Vlaamse Regulator voor de Media in de Brabanthal te Leuven een symposium Mediaconcentratie : kansen en bedreigingen in Vlaanderen. De moderator des huizes, Marc Morren, kon wegens gezondheidsproblemen dit jaar niet komen, vervanger moderator werd Rik Van Cauwelaert -óók een goede bekende van de rode propagandazender aan de Reyerslaan-.

Kansen of bedreigingen.
Morsum Magnificat, waarvan haar hoofdredacteur nog maar vijftig jaar begaan is met telecommunicatie en in zijn specialiteit letterlijk en figuurlijk de top heeft bereikt, ondermeer met het onderhoud van de 300m hoge zendmast te Eegem en tientallen zeer belangrijke straalverbindingen realiseerde, zegt het nu al twintig jaar : "de toekomst ligt niet in de communicatie via bekabeling, hetzij via telefoonlijnen of -vaak slechte- HFC netten, maar draadloos". We kunnen één van de conclusies, door Rik Van Cauwelaert op het einde van dit symposium getrokken, beamen " Nieuwe distributeurs onder andere namen zullen in het medialandschap opduiken".


             "..... de toekomst ligt niet in de communicatie via bekabeling 
              - telefoonlijnen of HFC netten - , maar draadloos ...."

Het Panel.


Peggy Valcke VRM - Stefan De Keyser - Ernest Bujok van Concentra - Rik Van Cauwelaert van Knack - Kristel Vandenbrande OIVO - Benny Salaets van Telenet

Telenet beseft.
Voorgaande betekent dat de toekomst voor operatoren als Telenet er niet zó rooskleuring uitziet. Tijdens dit symposium heeft niemand met één woord gerept over wat Gerd Leonhard  
http://www.mediafuturist.com/  tijdens de Staten-generaal van de media op 6 mei 2011 in The Egg in Brussel is komen uiteenzetten, ondermeer over het feit dat de mogelijkheden met een ipod evenredig zijn met het aanbod van Telenet of Belgacom en deze twee operatoren inderdaad bedreigd zijn, iets wat zij maar al te goed beseffen. Morsum Magnificat heeft inderdaad vandaag een aantal pertinente vragen gesteld waar Benny Salaets-Telenet- en vele aanwezigen geen blijf mee wisten, nogal wiedes, was er één technicus op het niveau van Morsum Magnificat in de zaal, is dat onze schuld dat ze ons niet -willen- begrijpen ?

Pers?
We hebben geen fotografen of camera's gezien, logisch, er waren ook geen politici en dan blijven de journalisten weg. Jurgen Verstrepen en Marc Dupain hadden wel ingeschreven, maar ze waren niet te bespeuren.

VRM.
Uit vragen die Morsum Magnificat stelde, moet ook blijken, dat de VRM geen enkele controle uitvoert op de continuïteit van de verderlers, ondermeer Telenet dient pemanent aan haar ondermaatse installaties die ze van de Gemengde Intercommunales veel te duur over kocht, te sleutelen en tijdens die werken blijven abonnees verstoken van de diensten, maar dat is bij de VRM niet bekeken.   

U leest er meer over in Morsum Magnificat 197  -voor betalende abonnees-

Artikel n° : 4.317
Geplaatst : 21:56 7/12/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 december 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.