Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938139





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt Extra Ter Zake was Ter Zake en Cools onwaardig.
06 december 2011
Slag onder de gordel van Beke aan Bart De Wever.

Bezoekers website Morsum Magnificat: 1.441.500
Brussel / Lanaken 6 december 2011

Reacties van het Vrt publiek waren zoals dat bij de Vrt de gang van zaken is, "georkestreerd", de aanwezigen worden zorgvuldig uitgekozen en de vragen die ze stellen worden op voorhand gewikt, gewogen en geoefend.

Brussel.
De flauwe kinderpraat van Servais Verherstraeten lijkt een gevolg van de euforie van een man die dolgelukkig is omdat hij uiteindelijk ook
een postje krijgt, want daar is het om te doen, eigen belang eerst. Maar Wouter Beke plaatst met de beloofde 500 mio euro voor Brussel op de rekening van Bart De Wever te plaatsen, een slag onder de gordel, het moddergooien van de CD&V richting N-VA die haar kiezers niet voor "Nepposten" bedriegt, krijgt daarmee vervolg.

Eén miljard euro.
Het moet blijken dat Bart De Wever in zijn nota voor Brussel, 300 mio euro had voorzien, plus vijftig euro ingeval van een grondige
bestuurlijke hervorming van Brussel -quod non-. Bovendien was dat voorzien in het kader van een financieringswet waarbij de deelstaten een veel grotere fiscale autonomie zouden krijgen die voor Vlaanderen een pak gunstiger zouden zijn. Die 500 mio niet vast gekoppeld aan de welvaart, dat staat in schril contrast met de 500 mio die Wouter Beke en de rest van de onderhandelaars wel beloofd hebben, het zou blijken dat Brussel tegen 2030 maar liefst 1 mia euro zal ontvangen, maar dat heeft Wouter Beke wijselijk verzwegen, de anders zo "mondige" Kathleen Cools -behalve voor de socialisten- stond er bij en keek er naar.

Artikel n° 4.314
Geplaatst op 22:16 6/12/2011

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 december 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.