Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938141





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
"H"Orde van advocaten-Update2.
02 december 2011
Advocaat uit Lanaken dient klacht in tegen Morsum Magnificat.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.438.300
Lanaken 2 december 2011.

--- Wijziging 13:35 05/12/11

--- Update 2 21:30 3/12/2011
Fotoreportage verwijderd.

Op 2 december 2011 was de link naar deze foto's nog intact ...,vandaag 3 december 2011 is ze plotseling na bijna één jaar, verwijderd, we hebben uiteraard daarvan het bewijs.

Het Charter van de advocaat.
Eenieder heeft recht op de bijstand van een advocaat.
-De advocaat oefent een vrij beroep uit: zijn onafhankelijkheid en integriteit waarborgen een doeltreffende tussenkomst.
-De advocaat geeft raad, onderhandelt en verdedigt met de toewijding die de eer van zijn beroep vereist.
-De advocaat waakt over de eerbiediging van rechten en vrijheden.
-De advocaat is de vertrouwenspersoon van zijn clïent en gehouden tot het beroepsgeheim.
-De verdediging van de belangen van de cliënt die hij met eerbied voor de wet en de deontologie 
behartigt is de eerste bekommernis van de advocaat.
-De advocaat houdt zijn cliënt nauwgezet op de hoogte van de evolutie van de hem vertrouwde opdracht.
-De advocaat zorgt ervoor steeds zijn kennis te vervolmaken teneinde de complexiteit en de evolutie van het recht te beheersen.
-De advocaat volgt de maatschappelijke ontwikkelingen. Hij moet op de hoogte zijn van de internationalisering van het recht en richt zijn praktijk hiernaar.
-De correcte uitvoering van het beroep van advocaat wordt gewaarborgd door zijn Orde en de regels die
deze uitvaardigt.
--- einde update 2

--- Update 1 12:39 3/12/2011.
Iedereen onder druk?
Amper twee dagen nadat wij de link naar de website legden waar de foto's van de doop publiek te kijk stonden, werden deze al verwijderd, het koppel slaagt er blijkbaar in om iedereen onder druk te zetten. Gaat meester O. en zijn partner en politica Marijke Geraerts tegen de auteur van die website i.v.m. portretrecht, óók een strafklacht indienen?

--- wijziging 9:40 3/12/2011

Op 18 september en 14 oktober brachten we een online artikel over gewezen Vlaams Belang politica Marijke Geraerts, de vriendin van een Lanakens advocaat. Omdat de politica op een vraag via e-mail van Morsum Magnificat niet reageerde, werd haar via het advocatenkantoor om een telefonische reactie gevraagd, daarop nam haar vriend advocaat de telefoon prompt over en stelde dat hij een strafklacht zou indienen. Inderdaad de advocaat diende een klacht in.

Rancunes.
De advocaat had eerder opgetreden in de zaak tegen de Arbeidsrechter -Em-, maar ook dáár zocht de advocaat spijkers op laag water om zich aan het dossier te onttrekken, dit zogezegd omdat het vertrouwen zou geschonden zijn. Omdat O. had nagelaten zijn cliënt te informeren, werd daarop een dossier ingediend bij de Stafhouder van de Balie te Tongeren. De strafklacht die C.O. indient wegens stalking is wellicht uit rancune neergelegd. We brengen daarover een uitgebreid artikel -met bewijsmateriaal- in Morsum Magnificat 197.

Publieke personen.
Zowel de politica als de advocaat zijn publieke personen, ze laten zelfs hun privé aangelegenheden op het internet plaatsen : 
https://picasaweb.google.com/106494836657839888349/Doop?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJCJ3_-49JCHCw&feat=directlink# 
We moeten ons niet afvragen hoe lang de tenen van meester O. richting Morsum Magnificat wel zijn. Dat hij het nodig vindt om in casu een strafklacht tegen Morsum Magnificat in te dienen is pure intimidatie en poging tot het fnuiken van het recht op vrije meningsuiting -art.150 Grondwet en art.8 EVRM ... niet limitatief-.

Meer problemen.
In Morsum Magnificat 197
 brengen we eveneens de problemen met andere advocaten, ondermeer een dossier dat bij de Antwerpse Orde is ingediend rond Hugo Coveliers waarbij de Antwerpse Orde van Advocaten er maar niet in slaagt om haar verdict aan de klager -Luc V.- bekend te maken, de Antwerpse Orde van Advocaten klampt zich vast aan elektronische verzending die maar niet wil lukken, brieven en postzegels kent men blijkbaar in Antwerpen niet, ze beweren in feite dat de post niet betrouwbaar is. Zijn alle advocaten dat soms wel? In MM 197_02 komt nog een derde advocaat aan de "h"orde, die negeerde zelfs de instructies van zijn cliënt om tegen een tussenvonnis beroep aan te tekenen nadat het betreffende vonnis door betekening kracht van gewijsde kreeg, die -politieke- advocaat is niet toevallig een maatje van O. die klacht indiende tegen deze redactie .... de "H"Orde van advocaten. 

Artikel n° : 4.302
Geplaatst : 10:13 2/12/2011

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - Verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht
www.morsum-magnificat.be 

Laatste update ( 05 december 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.