Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937856





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hoe dom zijn de Belgen?
07 november 2011
Dexia vulde de zakken van diverse politici, de burgers zijn de dupe.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.374.200
Lanaken 7 november 2011

Voor wie het nog niet weet, vertellen we hier dat decennia lang de katholieken en de socialisten de lakens hebben uitgedeeld in dit land, de socialisten zeiden : "we houden ze arm", de katholieken : "wij houden ze dom", uiteraard is het dát wat in de praktijk gebeurde. Is iedereen mee? Doe dan de test : klopt dit verhaal JA/NEE.

Zinkend schip verlaten.
Is het u bekend dat politici zeker weten hoe dit land, door politieke spelletjes en zakken vullen, stilaan maar zeker naar de afgrond gaat en het Belgische zinkend schip voor een lucratieve post in Europa geruild hebben, ondermeer Tindemans, wijlen Van Miert, Verhofstadt, Kathleen Van Brempt e.a. en nu Leterme. Denkt u dat deze politici niet op de hoogte waren -en zijn- van wat er gaande was en is? Hebben ze de bevolking misleid?  Klopt dit JA/NEE.

Ultra linkse pers.
Beseft u dat de Vrt -Vriendjes Rood Tendentieus- met Vlaams belastinggeld niet aflatend de socialisten en hun eigen vriendjes binnen de Vrt aan het woord laat, de Vrt kassa steeds weer door Vlaamse belastingbetaler wordt gevuld en slechts een deeltje van de Vlamingen aan bod mogen komen. Weet u niet dat de pers veel geld krijgt toegestopt van de politiek en niet op zijn minst mede Ingrid Lieten. Is de pers links en ultra links?  Klopt dit JA/NEE.


PAF van februari 2005, ondertussen is de politiek verder gegaan om er op toe te zien dat Dexia werd leeggezogen, ze hebben allemaal boter op hun hoofd, de laatste zakkenvuller was Jean-Luc Dehaene -CD&V-

Dexia.
In PAF n°4 van 10 februari 2005 lezen we in een passage over Dexia het volgende " ... tientallen getuigenissen die bevestigen dat het niet zozeer om een bank gaat, maar om een regelrechte misdaadorganisatie, stroomden formeel ondertekend op de redactie binnen. Iemand als Elio Di Rupo zetelt in de Raad van Bestuur en krijgt jaarlijks 32.000 € om niets te doen. Een bank is natuurlijk geen liefdadigheidsinstelling en als Di Rupo en vóór hem Karel De Gucht of François-Xavier de Donnéa in de Raad van Bestuur zetelen, is het natuurlijk om controle uit te kunnen oefenen in naam van de Staat, deze controle wordt echter niet uitgeoefend. Onze politici dienen enkel als dekmantel om de mensen gerust te stellen en zo de mensen des te beter te kunnen oplichten ..."  Later was het de beurt aan Jean-Luc Dehaene om bij Dexia de zakken te openen en de ogen te sluiten. Hebben deze -en andere- politici ons met het Dexia debacle bedrogen? Klopt dit JA/NEE.

Graag gedaan!
Moet je nu toch eens opletten als politici weer eens op de Vrt buis mogen, van de kleinste lakei tot de grootste politicus staan te trappelen om maar op de buis te kunnen komen, er wordt
dan een voorgeoefend toneelstukje opgevoerd waarbij ze zich over de ganse lijn door de journalist van dienst, zoals meesteres Cools, laten regisseren. De opgevoerde politicus mag de journalist zeker niet tegen de haren strijken want als ze dat doen hoeven ze niet meer te komen, dus heel braafjes blijven. Op het einde van de rit zegt de geïnterviewde om af te sluiten "graag gedaan", want inderdaad, ze doen het graag, als ze maar op de buis kunnen komen, ze zijn overigens altijd vragende partij, daarvoor verkopen ze graag hun ziel en hun geloofwaardigheid, het is gewoon een permanent spel tussen de pers en de politiek, het is één pot nat, maar dat begrijpen de domme Belgen niet.

Moeten we hier nog verder gaan om aan te tonen hoe dom de Belgen zijn en blind te blijven voor de politieke spelletjes? Als u uw verstand nog heeft, dan heeft u vier keer JA gekozen.

Artikel n° : 4.249
Geplaatst : 9:09 7/11/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 november 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.