Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928220





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Huurderbond die opkomt voor de eigenaar.
05 december 2006

Een boiler aansluiten zonder aarde geeft problemen voor de waarborg.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 171.000
Betekom / Leuven 5 december 2006.

Huurders die beroep doen op de huurderbond moeten, wanneer ze problemen hebben met hun elektriciteit, wel opletten.

Huurderbond.
Dat huurders problemen hebben met hun huisbaas is geen nieuws, maar wanneer de huurder dan toch op de huurderbond beroep doet, moet de huurder er toch op kunnen rekenen, dat hij / zij van die bond correcte informatie krijgt, zeker wanneer ??n en ander op papier komt.

Boiler.
Te Leuven heeft een huurder de terechte klacht dat de eigenaar een nieuwe boiler plaatst van 2,5 kW (de oude was doodversleten) en deze zoals de vorige zondermeer aansluit op een stopcontact zonder aarde (einde november 2006), dat is levensgevaarlijk en er is re?el risico voor elektrocutie.
De huurderbond te Leuven maakt een document op wat door de huurder aan de eigenaar dient te worden gestuurd, in dat document zeggen (schrijven) ze, dat het aansluiten van een boiler op een stopcontact zonder aarde een probleem kan stellen voor de waarborg van die boiler !

Waarborg belangrijker dan Elektrocutie.
Het aansluiten van een elektrische water verwarmer op het elektrisch net zonder aarde is zondermeer crimineel, wegens risico voor elektrocutie !
Bovendien is de boiler in casu (Vailliant) voorzien van een stekker met aarde, alleen al uit dat oogpunt, mag het toestel niet aangesloten worden op een stopcontact zonder aarde.
Dat er gevaar is voor elektrocutie is blijkbaar voor de huurderbond niet z? belangrijk, wel dat de waarborg in het gedrang zou kunnen komen, een tip voor de eigenaar ! Een vreemde huurderbond daar te Leuven !

Meer en foto's in Morsum Magnificat 132 te bestellen door overschrijving van 8,25 Euro  (inclusief BTW 6% en verzendingkosten) op postrekening 001 5093123 20 van MORSE-Press VOF  te 3130 Betekom  stuur een   e-mail naar   of  

Laatste update ( 05 oktober 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.