Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928220





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verwilghen worstelt opnieuw met Algemene Directie Energie en het AREI
02 december 2006

KB?s en MB?s inzake het AREI geraken maar niet in het Staatsblad


Bezoekers website Morsum Magnificat : 169.800
Betekom / Brussel 1 december 2006

Op 8 november zou de Algemene Directie Energie een grote campagne starten die de recente wijzigingen in het elektrisch reglement (A.R.E.I.) nader zou verklaren, daarbij zou eveneens de nieuwe website worden opgestart, maar van dat alles kwam tot op heden niets in huis, erger nog, de Algemene Directie Energie deed haar werk niet goed, er was terechte kritiek en Minister Verwilghen bezweek onder de druk van de Notarissen en de vastgoedsector.

Algemene Directie Energie grote schuldige.
We schreven het reeds, en tot vervelens toe zullen we het blijven herhalen, Minister VERWILGHEN heeft wel een zeer slechte keuze gemaakt door de Franstalige Marie-Pierre FAUCONNIER van PS signatuur als Directeur generaal in het zadel te zetten, maar de Minister had geen enkele andere keuze, er was maar ??n kandidaat !
Daar waar de op rust gestelde FERNAND SONCK nog ?iets? tegen de onveiligheid van de elektrische installaties (vooral van de stroomleveranciers) ondernam, heeft Fauconnier daarvoor geen of alvast onvoldoende belangstelling.

Geen oor naar Morsum Magnificat.
Begin 2006 wilde Morsum Magnificat, in het kader van belangrijke dossiers, een onderhoud met Marie- Pierre FAUCONNIER beleggen, maar de dame wil van Morsum Magnificat niet weten, ze weigerde een onderhoud !!
Morsum Magnificat wilde MP Fauconnier toen wijzen op de opmerkingen die de  keuringsorganismen hadden en het feit dat tegen 1 oktober 2006 een paar miljoen elektrische installaties moesten nagezien worden, maar Vlamingenhater Marie Pierre Fauconnier ging niet overstag.

Ze geraken niet uit het slop,
na artikel 276 moet nu artikel 273.08.c worden bijgestuurd !


Naast het feit dat men er op het Kabinet van Verwilghen, wegens een Handelsmissie, niet in slaagde om tegen 8 november 2006 een aantal MB?s en KB?s te ondertekenen, waren er de opmerkingen van de Notarissen en de vastgoedsector omtrent het KB van 01.04.2006 (BS 20 april 2006) over de keuring van elektrische installaties van gebouwen die v??r 1981 gebouwd werden en die vanaf 01.01.2007 verkocht worden.
Verwilghen diende de Algemene Directie Energie haar werk voor artikel 276 te laten overdoen en dat is nog altijd niet gebeurd terwijl de wet op 01.01.2007 in voege gaat !!

Ook de persconferentie kwam er niet !
Op 8 november (uiterlijk) zou de Algemene Directie Energie een nieuwe campagne en website opstarten, maar het gebeurde niet (wegens hun eigen desorganisatie en onkunde).
Begin december zou de Algemene Directie Energie een persconferentie geven aangaande de wijzigingen in het A.R.E.I., maar ook dat gebeurt niet !
De Algemene Directie Energie faalt in zowat alles wat ze geacht wordt te doen, dat is er met het op rust gaan van FERNAND SONCK en de aanstelling van M.P.FAUCONNIER vast en zeker niet op vooruit gegaan, integendeel, het gaat bergaf.

Geen Personeel.
Chantal Depauw, de communicatieverantwoordelijke, klaagt steen en been dat er geen personeel kan aangeworven worden, dat is al een oud zeer, maar dat heeft geen oorzakelijk verband met het feit dat de Algemene Directie Energie er niet in slaagt om ondermeer artikel 276 fatsoenlijk te omschrijven, ze kunnen het gewoonweg niet (de uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel).

Laatste update ( 03 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.