Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926426





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hiskea Linnemans, lefgozer en leugenkoningin, maar weinig bewezen oplichting.
23 oktober 2011
Internetoplichting is voor Tros-Opgelicht en politie in Nederland dagelijkse kost.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.340.400
Warffum / Lanaken 23 oktober 2011.

Onderzoek door Morsum Magnificat, die drie klachten door het Bekkevoorts koppel lastens Hiskea Linnemans alias Hissie en Joost DJ werden geuit, bleken stuk voor stuk onterecht. Beschuldiging van oplichting, gebruik van een vals btw nummer en diefstal van een computer bij het Nederlandse Trans-It waren doodeenvoudig laster en eerroof. Toen Morsum Magnificat dat aan Rita en Patrick duidelijk maakte, keerde het koppel, omdat ze geen gelijk kregen, zich tegen Morsum Magnificat. De rekening van die rit, in de vorm van rechtsplegingvergoedingen van twee rechtszaken die ze verloren, kan het Bekkevoorts koppel niet betalen maar op het internet blijven ze, onder valse namen al dan niet in besloten fora, Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur beschadigen.

Terug tot 2000.
Recent werd Morsum Magnificat opnieuw ingelicht over de praktijken van Hiskea. Daar waar ze in 2003 wegens een resem geldaftroggelingen, waarbij ook de Nederlandse familie, ondermeer haar echtgenoot Theo Z.
waarvan ze ondertussen gescheiden was, niet werd gespaard, Nederland ontvluchtte, begon ze in België, samen met haar dochter uit het huwelijk met Theo Z. en haar nieuwe partner Joost een weinig benijdenswaardig nieuw leven. Het is via de gedupeerde eigenaars van de woningen te Veltem-Beisem, Aarschot, Langdorp en Testelt, dat een nieuw verhaal bij Morsum Magnificat belandde. We zijn sinds enkele weken dan ook weer op zoek gegaan naar informatie die teruggaat tot 2000. Wij hebben veel informatie bekomen, maar slechts een heel klein deeltje daarvan is bruikbaar als bewijsmateriaal. Met het materiaal dat we al hadden maar waarvoor we destijds in juni 2009 van de gedupeerden geen toelating tot publicatie kregen, kunnen we nu wel melden dat Hiskea er niet vies van is om zaken, onder diverse valse namen, te koop aan te bieden en kopers via een Paypal rekening te laten betalen, om uiteindelijk niets te leveren, maar daarvoor had geen enkele gedupeerde een klacht bij de politie ingediend, dat werd ons in Groningen bij de persdienst van de politie bevestigd.

Morsum_Magnificat_195_03.

In MM_195_03_Hiskea, brengen we onder de kop " HISKEA LINNEMANS ; Leugenpaleis en smoesjeskoningin maar weinig bewijsmateriaal van oplichting" een uitgebreid artikel. Morsum Magnificat werd in 2007
ingeschakeld, pogingen om Morsum Magnificat voor de kar te spannen, liepen faliekant af, in MM_195_03 leveren we het formele bewijs van de leugens van het Bekkevoorts koppel waardoor Morsum Magnificat haar tijd verkwanselde.

Artikel n° : 4224
Geplaatst : 19:26 23/10/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht.

Laatste update ( 30 oktober 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.