Behalve het dossier onwettige distributietarieven heeft de consumentenorganisatie Dolor vzw nog ettelijke andere dossiers in handen waarvoor zij de belangen van benadeelden behartigt. Eén van die dossiers is het dossier Dexia en met de huidige Dexia crisis wordt dat nog een beetje uitgebreid.
Informatie verzwegen. Het dossier Dexia werd door Dolor al in 2009 geopend en de belangenvereniging sloot zich aan bij de zienswijze van de Franse professor Casanovas die van oordeel is dat door Dexia informatie verzwegen werd. Ook in België werd door het Parket een vooronderzoek geopend dat, wellicht door politieke druk, een stille dood stierf. In de periode januari 2008 tot mei 2008 beweerde Dexia in haar communicatie immers letterlijk " Dexia blijft erbij daar haar Amerikaanse dochter FSA in zeer beperkte mate is blootgesteld aan de kredietcrisis." Vandaag de dag blijkt echter dat deze informatie onjuist of toch minstens achterhaald is. " Ik kreeg honderden reacties van boze aandeelhouders en er kwamen er nog vele bij na de bescherming van de ARCO aandeelhouders ". aldus Hendrik Boonen die opkomt voor de aandeelhouders.
Wie of wat is ARCO. Groep ARCO is een coöperatieve holding met een eigen sociale en maatschappelijke benadering die als hoofdopdracht heeft het beheer en de verdediging van de financieel-economische belangen van haar vennoten. Dit gebeurt op een duurzame wijze en met grote zorg voor bedrijfseconomische, sociale, ecologische en ethische aspecten. Groep ARCO maakt deel uit van het ACW en vormt er de coöperatieve pijler naast de vakbond, de mutualiteiten en de sociaal-culturele organisaties.
Strafrechtelijke procedure. Er rest Dolor dus alleen nog maar Dehaene en de rest van de raad van bestuur en het directiecomité aansprakelijk te stellen voor wanbeleid, misleiding en marktmanipulatie middels een strafrechtelijke procedure. Aandeelhouders van Dexia kunnen zich aansluiten bij deze strafrechtelijke procedure via of bij Hendrik Boonen op 0475/ 62 69 61