Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928220





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Van Gaever wil Belgische Staat juridisch aanpakken
30 november 2006

Opdracht Advocaat beperkt tot de haalbaarheid van eventuele klachten.


Bezoekers Morsum Magnificat website : 169.000
Betekom / Brussel 29 november 2006
Persbericht van VAN GAEVER

Freddy Van Gaever heeft naar zijn mening en ervaring in zijn pogingen om VG Airlines uit de grond te stampen, door tegenwerking van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur (Bestuur der Luchtvaart) vele miljoenen (Bef) verloren.
Tijdens de voorstelling van zijn boek ? Luchtvaart een feest ?? heeft Freddy Van Gaever diverse keren het woord ?Corruptie? uitgesproken, maar op de vraag van Morsum Magnificat of daarvan concrete schriftelijke bewijzen zijn, blijft het bij voorbeelden, aanwijzingen en be?nvloeding.


Freddy Van Gaever op 7 oktober 2006 te Schoten bij
partijgenote Marie- Rose Morel

In de aankondiging van de perslunch spreekt het Vlaams Belang over ?Het juridisch initiatief van Van Gaever om de Belgische Staat te dagvaarden?, maar in de praktijk gaat het om een ?haalbaarheidsstudie? en dat is wel een groot verschil.

Politiek.
Het is een beetje vreemd dat de heer VAN GAEVER niet beseft (of wil beseffen) dat zijn keuze voor het Vlaams Belang, politiek en zelfs juridisch (denk maar aan de Logebroeders en Franstalige Rechters in het partijfinancieringproces  tegen het Vlaams Belang )  niet in zijn voordeel zal spelen.
Ofwel is VAN GAEVER, zoals hij zelf tijdens de persconferentie zegt, na?ef, ofwel is hij echt integer, ofwel kiest hij voor de moeilijkste weg ?
In zijn VG Airlines story heeft de <vuile> politiek een cruciale, ergo letterlijk en figuurlijk een kapitale rol gespeeld. VAN GAEVER wijst  tijdens de perslunch trouwens systematisch naar de vuile politiek.
VAN GAEVER moet dus weten dat de handen van vele  politici vuil zijn, zelfs de klassieke pers zorgt er niet voor dat die vuile handen gewassen worden, erger nog, de pers wast haar handen in hetzelfde vervuilde en stinkende water,  ons milieu wordt trouwens, de ?Groenen? ten spijt, ook steeds vuiler , nogal wiedes !
Gaan VAN GAEVER en het Vlaams Belang dat allemaal in het reine trekken of gaan ze als ze mogelijk zelf mogen meedoen ook meespelen zoals tientallen anderen zoals Geert Bourgeois en consorten ?

In de marge van het boek ?Is luchtvaart een feest ??.
VG Airlines werd volgens VAN GAEVER een flop en was al bankroet v??r de eerste vlucht,  die voor Holland Airlines werd uitgevoerd, een feit was maar nu duiken er ook problemen op met het verdelen van zijn boek ?Is Luchtvaart een feest ?? vanwege het Vlaams Belang.  VAN GAEVER?s politieke thuishaven.
Eerst waren er problemen rond het feit dat EGMONT, die boeken van Vlaams Belangers uitgeeft, nergens aan de bak mag komen (van democratie gesproken), nu VAN GAEVER dat heeft opgelost door uitgeverij BUTTERFLY te kiezen, loopt het om dezelfde (politieke) reden fout bij de verdeling !

Vlaams Belang springt op de bres.
VAN GAEVER zit dus opnieuw met een probleem dat chronisch lijkt te zijn, nu geraakt  zijn boek niet verdeeld, de facto niet verkocht, maar het Vlaams Belang komt haar partijgenoot te hulp. "Wij kunnen via ons circuit wel zo?n 1.500 boeken aan de man brengen", zegt Filip Dewinter tijdens de persconferentie die in mineur is gehouden.

Toch een lichtpunt.
Een verdeler van tijdschriften uit de Kempen is bereid met uitgever Butterfly te praten, dat een andere verdeler het slechts gedeeltelijk wil verspreiden is een probleem, ook twee verdelers voor ??n boek werkt niet omdat de ?ne verdeler ook bij klanten van de andere verdeler aflevert en vice versa.
Deze redactie stuurde hedenmorgen een e-mail naar VAN GAEVER en BUTTERFLY dat ze eventueel met de Kempense verdeler contact kunnen nemen.

Kostprijs.
Het boek "Is de luchtvaart een feest ?" kost 18,00 Euro en wordt uitgegeven door Butterfly te 9520 Sint Lievens Houtem. 


 

 

Laatste update ( 02 december 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.