Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926671





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Splitsing BHV : Vlott wil naar het Grondwettelijk Hof stappen.
15 september 2011
BHV Brengt Vlott misschien weer tot leven.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.258.300
Antwerpen / Lanaken 15 september 2011

Bij het openen van de website van VLOTT  http://www.vlott.be/  noteren we de laatste berichten in mei 2011, het moet blijken dat B-H-V Vlott terug tot leven brengt, of misschien terug "Vlot" wordt getrokken, deze namiddag verstuurde Vlott volgend persbericht :

Persbericht 15 september 2011.
Vlott stapt naar het Grondwettelijk Hof
indien de splitsing BHV doorgaat zoals in het akkoord voorligt.

Andermaal is er voor de Franstalige gemeenschap een brede bocht gemaakt door de Vlaamse onderhandelaars. Deze hebben de Vlaamse zaak verraden. De drie burgemeesters die zich jaren niet aan de wet hebben gehouden, worden beloond voor hun weerspannigheid. Zij hoeven zich niet meer aan de wet te houden door het feit dat de burgemeester "dienstdoend" is en misschien een ganse legislatuur niet benoemd wordt. Dit is een aparte regeling tov de andere gemeenten en steden in Vlaanderen en is dus een discriminatie. Tegen deze discriminatie zal Vlott van zodra deze regeling in het Staatblad komt naar het Grondwettelijk Hof trekken. Hendrik Boonen, voorzitter van Vlott vraagt dan ook aan alle Vlaamse politieke partijen die niet instemmen met dit akkoord om front te vormen en gezamenlijk de nodige juridische acties te ondernemen.
VLOTT POLITIEKE PARTIJ
woordvoerder: Hendrik Boonen, voorzitter Vlott
--- einde persbericht.

NOVA CIVITAS.

Nova Civitas te Gent op 26 oktober 2006 Coveliers, Koen Braeckman -moderator- en Jean Marie Dedecker, sindsdien hebben Jean Marie en Hugo slechts over een Vlaams Front kunnen dromen.

Forza Flandria.

De man achter de schermen bij Vlott is de Antwerpse advocaat Hugo Coverliers die wellicht mede deze -mogelijk- juridische stap, weer een zaak kan binnenrijven, Coveliers moet ook zijn kost verdienen en dat valt ook voor hem, net als voor vele van zijn confraters, niet mee. Coveliers, ook actief bij het Vlaams Blok / Belang en in een ver verleden ook bij de Open Vld, wilde ook met Jean Marie Dedecker een politieke beweging opzetten. Of de droom van de Vlaamse partijen "Forza Flandria" ooit werkelijkheid wordt is een grote vraag, het is hier nogmaals bewezen dat tien Walen duizend Vlamingen plat op de buik kunnen leggen, met de soap B-H-V zijn het drie burgemeesters die er 308 in Vlaanderen voor schut zetten.

Geen reactie.
Jean-Marie Dedecker wil niet reageren omdat er nog geen tekst bekend is, bij de N-VA is niemand bereikbaar.

Artikel n° : 4135
Geplaatst : 17:31 15/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ®

Laatste update ( 11 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.