Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937517





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Satanistensite van Nederlandse IBG blijft wild om zich heen trappen_Update1
10 september 2011
Forum tussen enkelingen met steeds wisselende valse namen blijft MM belasteren.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.248.600
IJmuiden / Lanaken 10 september 2011.

--- Update 2 20:30 10/09/2011.
Compromitterend materiaal zal publiek worden gemaakt.
Indien de laster door personen met valse namen op IBG doorgaat, zal deze redactie zeer compromitterend materiaal, ondermeer brieven die het Bekkevoorts koppel naar de Leuvense Onderzoeksrechter M. stuurde, hier publiek maken, ook de namen van schuldeisers. Het is maar al te gemakkelijk om onder valse namen, deze redactie en haar hoofdredacteur, uit pure rancune, op die site onterecht te belasteren.
--- einde update 2 

--- Update 1 17:18 10/09/2011
Buiten vervolging.
Na de strafklacht van Ritje en Patje bij de Onderzoeksrechter te Leuven werden alle  beklaagden door de Raadkamer buiten vervolging gesteld, maar Wuyts en C° dienden zo nodig in beroep gaan, de KI te Brussel velde een gelijkaardig vonnis als dat van de Raadkamer te Leuven van 5 februari 2010, lees hier het arrest van de KI.  Volgens de demonen van IBG klopt dat allemaal niet en ze blijven Erik Verbeeck op hun site belasteren en zich schuldig maken aan eerroof.
--- einde update 1

Begin 2008 bestookt een Bekkevoorts koppel Morsum Magnificat met zeer belasterende klachten lastens Hiskea Linnemans, ondermeer over diefstal, oplichting en gebruik van een vals BTW nummer. Na onderzoek kan, noch justitie te Leuven, noch Morsum Magnificat, die beschuldigingen bevestigen, ergo, uit een politieverslag blijkt dat Hiskea bij de politiediensten niet bekend is, haar vriend wel, maar dan voor perikelen met de verkeerswetgeving. De lasterlijke aantijgingen van het Bekkevoorts koppel waren dus volledig onterecht, Hiskea Linnemans had, als ze dat wilde, zelf een klacht kunnen indienen, maar deed dat niet.

Klager Patrick B. alias "House" bekend voor stalking.
Uit het gerechtelijk onderzoek, na hun eigen klachten, is gebleken dat Patrick B. wél bij de politie bekend is en dat notabene voor stalking waarvoor in 2004 een proces verbaal werd opgesteld -LE.53.kc.310290/2004-.
Het stalken van personen is blijkbaar een bezigheid waar de RIZIV ambtenaar zijn tijd mee vult, dat doet hij ook richting Morsum Magnificat waar hij zich, gebruik makend van bakken onzin, als rancuneuze stalker blijft manifesteren, zelfs na herhaaldelijk verzoek van de politie van Heverlee, daarmee te stoppen blijft hij, gesteund door een tweetal demonen van de Nederlandse IBG site, in zijn boosheid volharden.

Laster en eerroof!


Rita Wuyts diende bij de politie Hageland op 15 april 2008 tegen Hiskea een klacht in, ondermeer over het feit, dat Hiskea een computer zou gestolen hebben, het verhaal bleek niet te kloppen! Bovendien was Wuyts niet eens betrokken partij.

Geen enkel bewijs.
Tijdens het onderzoek door Morsum Magnificat bleef er van de klachten tegen Hiskea -BTW, diefstal pc, oplichting- geen spaander over, Hiskea Linnemans en Joost de Jager werden niet alleen door de Leuvense
rechters, maar later ook in Beroep te Brussel, buiten vervolging gesteld, het is dus het Bekkevoorts koppel dat wegens een resem inbreuken zou moeten vervolgd en veroordeeld worden, maar noch Hiskea, noch Morsum Magnificat plaatsten klachten omdat het geen zin heeft, de deurwaarders staan immers aan te schuiven bij het koppel die ondertussen schuldbemiddeling hebben aangevraagd.

Goed werk.
Het feit dat Morsum Magnificat over Hiskea in die periode geen alarmerende berichten bracht, wil niet zeggen dat Morsum Magnificat niet op de hoogte was van wat zich in Nederland afspeelde, integendeel, Morsum
Magnificat was wel degelijk op de hoogte van de Tros Opgelicht uitzending en werd ook uitvoerig via andere kanalen geïnformeerd, maar niemand kon maar énig bewijs leveren van oplichting, wel veel beschuldigingen maar geen bewijzen. De beschuldiging van de diefstal bij Trans-It in Heerlen -Nederland- werd wél door Morsum Magnificat uitgevlooid, maar óók die beschuldiging, mede een klacht bij de politie van Hageland door het Bekkevoort koppel op 15 april 2008, was totaal onterecht en niets anders dan pure laster en eerroof, een strafbaar feit. Morsum Magnificat heeft in dit dossier goed werk geleverd en zich nooit voor de kar van het obsessief koppel laten spannen. Oók de politie was van oordeel dat het koppel hun obsessief gedrag diende te stoppen. Hiskea verwittigde ons meermaals dat zij nooit zouden stoppen en dat klopt inderdaad.

Uit de wind gezet.
Morsum Magnificat wordt op de satanistensite beschuldigd Hissie de hand boven het hoofd te hebben gehouden, dat is méér dan een flagrante leugen. Morsum Magnificat was wel degelijk op de hoogte van laakbare
feiten maar niemand van de Nederlandse brulapen van IBG leverde één bewijs van strafbare feiten, wel veel geroddel en geleuter dat door het Bekkevoorts koppel -onder een resem valse namen- als papegaaien werd overgenomen. Dat Hiskea Nederland is ontvlucht en haar gehuurde woning hals over kop heeft verlaten, wat in Tros Opgelicht in mei 2006 werd uitgesmeerd, is duidelijk maar het niet kunnen of willen betalen van huur en het huis als een vuilnisbelt achterlaten, is in België geen strafbaar feit. Morsum Magnificat heeft enkel en alleen de klachten van het Bekkevoorts koppel onderzocht en die waren onterecht maar toen dat aan dat duivels koppel werd bekend gemaakt keerden ze zich tegen Morsum Magnificat, Ritje en Patje moeten immers altijd gelijk krijgen, juist daarom hebben zij zich, zowel in de honden- als in de kattenwereld, onmogelijk gemaakt.

Valsheid in geschrifte.
Sinds Hiskea in 2006 in België is komen wonen zijn er van haar Belgische activiteiten geen klachten bij Morsum Magnificat binnengekomen. In één geval waarbij de toenmalige uitgever van Morsum Magnificat
bemiddelde, is zij de schriftelijke afbetalingsovereenkomst met SV uit Urmond slechts één keer nagekomen. Het gebeurt wel meer dat een afbetalingsplan niet kan nagekomen worden, soms staat de deurwaarder voor de deur en moet men de keuze maken, of aan de deurwaarder betalen om te voorkomen dat de meubels worden opgeladen, of zich houden aan een -vrijwillig- afbetalingsplan. De keuze is dan snel gemaakt, óók het
Bekkevoorts koppel kent het klappen van die zweep, zoals duizenden anderen.
Wanneer we er thans van op de hoogte worden gebracht dat Hiskea, toen ze in Wolfsdonk woonde, stookolie op andermans naam bestelde, wat door diverse betrouwbare bronnen werd bevestigd, dan wordt het iets
anders, daarover hebben we dan ook meteen online berichten gebracht, zoiets is niets minder dan diefstal en valsheid in geschriften, toch heeft niemand van de partijen daarvoor een strafklacht ingediend, gedupeerden vrezen dat ze ook voor dié kosten zullen opdraaien en hun centen zéker niet terug zullen krijgen. Overal en alles draait om centen, óók bij Hiskea die niet in luxe leeft maar andere dure wensen in het leven heeft.

Uittesten kennis.
Een van de doelen van ons onderzoek was het uittesten van de kennis en vaardigheden van Hiskea met het maken en online plaatsen van websites. Tussen Morse-Press vof -de toenmalige uitgever van Morsum
Magnificat- en HDJ Designs is er, zoals dat tussen handelaars gebruikelijk is, op 12 januari 2009 een volledig legaal voorstel opgemaakt, een voorstel dat nooit werkelijkheid is geworden. Zoals dat bij elke uitgever gaat hoeft de commerciële redactie niet persé verbonden te zijn met deze die nieuws maakt, bij Morsum Magnificat is dat zéker het geval, daarvan bestaan honderden getuigen en bewijzen.  Hiskea heeft bewezen wel een eenvoudige website –Joomla - te kunnen bouwen, maar van HTML of PHP schrift kent ze weinig of niets, daarom is de overeenkomst nooit tot stand gekomen. Als ze "technische" problemen had, deed ze beroep op Eddy M. uit Leuven, die ze uiteindelijk ook niet betaalde, Eddy M. is voor een interventie, één keer op de redactie van Morsum Magnificat te Ternat geweest, voor die prestaties is er door HDJ- Designs een factuur opgemaakt, dus niets "zwart".  HDJ Designs heeft destijds een ontwerp dat ze maakte zonder toelating binnen haar Hosting online geplaatst, daarmee pogen de IBG demonen aan te tonen dat Morsum Magnificat bij Hiskea aan de leiband zou gelegen hebben, of de ogen zou hebben gesloten. Dat dit geenszins klopt kunnen we aantonen met een passage uit een e-mail van 15 februari 2009 om 12:39 van Joost de Jager : " Aan de andere kant merk ik op dat ons gezinsleven behoefte heeft aan een beetje rust. En inderdaad dat weghalen van dat IBG topic heeft die rust een beetje terug gebracht. Is het dan verkeerd die rust te koesteren? ..." einde citaat.
Op 2 augustus 2009 om 21:32 schrijft de Jager Joost " ... Echter, het verschijnen van een online artikel waarvan, volgens uw zeggen de terneur zal afhangen van partij Hissie, vinden mijn partner en ik zeer ongewenst.  Na lange tijd publicaties op diverse fora en dergelijke, waaronder ook op morsum-magnificat te hebben moeten lezen aangaande ons gezin en handelen, en ik schrijf dit namens mijn partner en mijzelf, vinden wij dat er wel genoeg rondom ons in de openbaarheid is gebracht. In negatieve maar ook in positieve zin ... " dat is allemaal omdat Morsum Magnificat aan Hiskea en haar Joske vragen stelden, als ze voelen dat er wat aan komt, beginnen ze wild om zich heen te trappen.

Onderzoek.
De Nederlandse hardroepers van IBG kennen het verhaal reeds vanaf 2006, Hiskea heeft het al die jaren in Nederland -dus niet in België- bont gemaakt, in maart 2011 is ze opnieuw naar Nederland gevlucht, Morsum
Magnificat heeft slechts twee weken nodig gehad om haar alvast bij Marktplaats.nl de wind uit de zeilen te nemen, waarom kon IBG dat niet? Morsum Magnificat heeft in Nederland nog andere slapende honden wakker gemaakt. Waarom kon IBG óók dat niet? Ook hier heeft Morsum Magnificat meer dan behoorlijk en snel werk geleverd, maar bepaalde gegevens gaan we niet aan derden bezorgen, óók al zijn ze daarvoor niet goed gezind.

Artikel n°: 4125
Geplaatst op 12:09 10/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht.

Laatste update ( 11 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.