Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937524





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Deurwaarder Gemis teruggefloten?_Update1
07 september 2011
Geen factuur en toch niet opgeladen wegens "eigendomsvoorbehoud".

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.241.900
Genk / Lanaken 7 september 2011.

--- Correctie 17:54 8/09/2011

--- Update 1 8:03 8/09/2011
Xerius sociaal verzekeringsfonds opdrachtgever.
Aangezien de eerder onterecht in beslag genomen meubels uit het beslag dienden gelicht, die goederen dus niet konden worden opgeladen, wilde de collega van Gemis tijdens het opladen een bijkomend beslag uitvoeren, daarop voerde hij in alle vertrekken, ook op de verdieping in de slaapkamers, een huiszoeking uit om toch nog maar iets te kunnen vinden, maar de haai vond geen prooi en mocht samen met twee politieagenten afdruipen. De opdrachtgever van de acties die voor de beslagene, alleen al aan deurwaarderskosten, meer dan vijfhonderd euro heeft gekost, is het sociaal verzekeringsfonds Xerius vzw gevestigd aan de Brouwersvliet te Antwerpen, zelfstandigen die een sociale verzekering afsluiten kunnen daarmee misschien rekening houden.

Politie twee uur geïmmobiliseerd voor 6,15 euro.


Politie handhaaft de orde bij het opladen en krijgt daarvoor zes euro -inzet rechts- en dan maar klagen dat er niet genoeg politie is om de burgers tegen échte misdadigers te beschermen !

Politie krijgt zes euro voor twee agenten.
Om de deurwaarder en zijn handlangers tegen -eventuele- agressie van de beslagene te beschermen, wordt de politie ingeschakeld, twee agenten krijgen om ongeveer twee uur toe te kijken welgeteld 6,15 euro. Daartegenover staat, dat van wijkagent P. al enkele weken wordt verwacht om een proces verbaal op te stellen van vandalenstreken, de benadeelde YS heeft daarvoor al enkele keren naar het bureau Maasmechelen / Lanaken dienen te bellen, maar het PV is er nog steeds niet. Het moet voor de politie zeer interessant zijn om toe te kijken op het opladen van huisraad van mensen die al weinig hebben, de bevolking mag ook weten dat twee agenten zich in casu twee uur onnuttig dienden bezig te houden, vier uur geïmmobiliseerd voor 6,15 euro, als dat geen schande is.
--- einde update 1

Niettegenstaande bij het uitvoerend beslag aan deurwaarder Guy Gemis, aan de hand van een geregistreerd document, werd aangetoond dat de meubels die hij noteerde geen eigendom waren van de beslagene, aanvaardde hij dat bewijsmateriaal niet ; "Ga maar naar de rechter" zei Gemis.

Revindicatie.
Volgens Deurwaarder Gemis is zo'n document als niet tegenstelbaar aan derden te aanzien en dat is niet naar de geest van de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders. De advocaat van de beslagene nam geen stelling en de eigenaar, een Arbeidsrechter -Em.-, stelde zijn huurders volledig aansprakelijk, een revindicatie werd evenmin ingesteld en facturen werden er niet boven gehaald.

Niet opgeladen wegens "eigendomsvoorbehoud".
Toen vandaag de spullen werden opgeladen heeft Gemis de eerder in beslag genomen goederen, die eigendom zijn van de Arbeidsrechter -Em.-, netjes uit het beslag gelicht, Gemis is wellicht teruggefloten, dat zou veel meer moeten gebeuren. Er zal in ieder geval een nieuw dossier bij de Nationale Kamer worden ingediend, Gemis had die goederen niet in beslag moeten nemen, het bewijs daarvan is dat hij ze vandaag diende te lichten.

Gemis diende zijn eerdere beslising te herzien.


Op 8 augustus 2011 legt Gemis uitvoerig beslag en wil geen rekening houden met geregistreerde bewijzen "ga maar naar de beslagrechter" zie Gemis botweg, vandaag op 7 september 2011 moet gemis de loten 1,4,5,6,8,11 toch lichten, waarom was al die poeha nodig meneer Gemis, rancunes?

Wie klachten heeft over het optreden
van gerechtsdeurwaarders, kan dat  melden op volgend adres :
Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders
Henri Jasparlaan 93
1060 Brussel
Telefoon 02 538 00 92
http://www.gerechtsdeurwaarders.be/

Artikel n° : 4115
Geplaatst : 21:19 7/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.