Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937531





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gerechtsdeurwaarder Gemis uit Genk laat na om verzet te betekenen.
04 september 2011
Dagende partij mist daardoor kans van herziening van de veroordeling.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.234.300
Genk / Lanaken 4 september 2011

Een persoon die door de Correctionele Rechtbank van Tongeren werd veroordeeld, wil tegen dat vonnis in beroep gaan en krijgt daarvoor wettelijk gezien vijftien dagen de tijd. Op 1 augustus 2011 stuurt advocaat "X" een e-mail naar gerechtsdeurwaarder Guy Gemis, maar deze heeft de opdracht blijkbaar "Gemist", er wordt geen verzet aangetekend.

Door Gemis is de kans "Gemist".
Het moet blijken dat de pitbulldeurwaarder binnen de gestelde termijn -uiterlijk 5 augustus -, geen exploot uitbracht, waardoor het beroep niet meer kan worden ingesteld en de veroordeelde in beroep een kans mist om misschien vrijgesproken te worden, strafvermindering, of misschien meer straf krijgt, maar er komt geen beroep want deurwaarder Gemis heeft geen gevolg gegeven aan de opdracht van de advocaat, de veroordeling waardoor de persoon ondermeer tweeduizend euro boete moet ophoesten is dankzij Gemis, definitief.

Gemis negeert geregistreerd document.
In een ander dossier waarbij Xerius opdracht tot uitvoering geeft, is Gemis wél overijverig, dermate zelfs dat hij een geregistreerd document omtrent roerende goederen, naast zich neerlegt. Gemis beweert dat zo'n document opgezet spel kan zijn, hij wil facturen zien. Toch is het document écht waardoor de geloofwaardigheid van de eigenaar een Arbeidsrechter -Em.- op de helling komt te staan. Op 10 september gaat Gemis over tot verkoop van goederen die geen eigendom zijn van degene waar beslag is gelegd. De Kamer van Gerechtsdeurwaarders krijgt aldus opnieuw een dossier over de handelswijze van de Genkse deurwaarder.

Artikel n° : 4110
Geplaatst : 20:24 4/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 05 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.