Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937985





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Machiels en Remostort:Diepenbeekse Remojager in de ban van een fantast_Update1
03 september 2011
Byloos tooit zich met de veren van Morsum Magnificat en begeeft zich op glad ijs.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.232.800
Diepenbeek / Lanaken 3 september 2011

Update 2 8:48 7/09/2011
De DGJ te Brussel heeft het filmpje bekeken en ontkant dat van daaruit zou gezegd zijn dat Procureur Rubens de zaak indekt, men laat de verklaringen van Byloos voor diens eigen rekening.
--- einde update 2   

--- Update 1 10:18 4/09/2011
Wat bronnen van Morsum Magnificat verklaarden
-en wat meneer Byloos niet weet-:
"... dus uiteindelijk leg je jezelf erbij neer en dacht ik van, amai de maatschappij laat wel veel toe, misschien hadden die mannen bij Machiels wel gelijk wanneer ze vertelden "de maatschappij is achterlijk" -als je ziet wat zij kunnen en mogen-. Eigenlijk werd altijd tegen me gezegd dat het mijn probleem niet was "wat daar allemaal gebeurde", maar ik vond van wel. Eveneens merk je dan dat Machiels blijkbaar goed op voorhand wist wanneer er controle was.  Dit zag ik dan ook wel als iets wat niet klopte, eveneens naar de veiligheid van het personeel ... ", einde citaat.
Nog een andere bron van Morsum Magnificat zei :
" ..... De filters van de watervoorziening voor de palingkwekerij waren vuil en werden niet vervangen, de paling was niet meer goed voor consumptie -roken- ..."
einde citaat, het personeelslid heeft daarvoor diverse malen gewaarschuwd, maar het mocht niet baten, de onfrisse paling werd verkocht.
Gelukkig weet Peter Byloos van deze getuigenissen niets af, zoja, was hij met die informatie meteen naar de gazetten gelopen, want zich tooien met de veren van een ander dat doet Peter als geen ander.
--- Einde update 2.

Morsum Magnificat werd in 2009 herhaalde keren lastig gevallen door de Diepenbeekse Remojager Peter Byloos, een gewezen werknemer en vakbondsman van de nv Machiels. De informatie waarover Byloos beschikte bestond grotendeels uit krantenartikels en oude documenten van vervlogen jaren, uit die documenten blijkt, dat de Machielsens geen brave jongens zijn, veeleer behoren tot de afvalmaffia, maar dat weten ondertussen velen wel.

Niet bewezen.
Byloos loopt ook de deur plat van de ultra linkse partij Groen en Het Belang van Limburg, nu heeft hij zijn partners in de fantasten van de No Cancer Foundation gevonden. Behalve één rechtszaak tegen Jef Machiels
voor zwartwerk, heeft Byloos geen bewijsmateriaal. Omtrent het mogelijk dumpen van radioactief materiaal van de Bijlmerramp, zijn er zeker aanwijzingen, maar ook daar geen bewijs. Morsum Magnificat deed ter zake een onderzoek en speelde de informatie door aan de FGP die mits toelating van Morsum Magnificat bronnen, een onderzoek voerde.

Byloos ondervraagd.
Het is in dat kader, en na het onderzoek van Morsum Magnificat, dat Peter Byloos door de FGP -dienst DGJ- ondervraagd werd, maar de informatie waarover Byloos beschikte was hopeloos verouderd en niet relevant, kortom, de speurders konden er niets mee aanvangen. Toch maakten die speurders hun volledig rapport over aan de Procureur des Konings te Hasselt die het
dossier blijkbaar laat liggen. Byloos laat zich nu voor de kar van fantast Ad Van Rooij spannen en geeft publiekelijk de naam en telefoonnummer van speurders van de FGP vrij. Byloos is er ook niet vies van om
processen verbaal van een lopend onderzoek naar mogelijke corruptie bij het Brussels Gewest, te reproduceren en uit te delen, maar ach, een mens gebruikt zoveel verstand als dat waarover hij beschikt.

Ad Van Rooij

Peter Byloos heeft zich door deze fantast laten inpalmen

Afgesloten.
Morsum Magnificat heeft zich destijds maanden met dat onderzoek bezig gehouden, bronnen hebben voldoende verklaringen afgelegd, de "Groenen" die in het dossier voorkomen hebben zich als huichelaars en
dubbelspionnen opgesteld, voor Morsum Magnificat is de zaak afgesloten. De groep Machiels heeft dermate veel geld en relaties dat alles in de doofpot gaat, méér dan wat wij en de FGP hebben gedaan, kan niet meer. Byloos tooit zich in een groot deel van dit dossier met de veren van Morsum Magnificat en laat zich nu door een fantast voor de kar spannen.

Hierna de link waar stoere Byloos een "ex" paracommando zijn -grijze- borstharen toont : http://www.youtube.com/watch?v=xTRw3DvkoKs

Artikel n° : 4107
Geplaatst op 20:15 3/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 07 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.