Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926433





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
ASTRID nv : Brief van Turtelboom aan burgemeesters wordt door pers doodgezwegen.
25 augustus 2011
Inventarisatie van de officieel in gebruik zijnde Tetra toestellen moet dringend gebeuren.

Bezoekers website Morsum Magnificat Professioneel : 1.211.400
Brussel / Lanaken 25 augustus 2011.

De brief die minister Turtelboom na het onderzoek door Morsum Magnificat op 9 augustus 2011 aan alle burgemeesters liet sturen wordt door de klassieke pers compleet doodgezwegen, de persboycot tegen Morsum Magnificat is daarmee compleet, het zegt ook alles over de manier waarop de klassieke pers bepaalde mistoestanden waarbij ze zelf betrokken is, in de doofpot stopt.

Tetra toestellen verdwijnen.
Uit ons onderzoek blijkt dat niet alleen de lekken in de pocsag pagers een probleem voor de nv A.S.T.R.I.D. is, maar ook dat het ongecontroleerd gebruik van Tetra toestellen die theoretisch  verdwijnen maar in de
praktijk in dienst blijven, dat zou zowel bij de politie als bij de brandweer het geval zijn. Toestellen worden -zogezegd- verloren of worden als onherstelbaar opgegeven en vervangen door een nieuwe maar de digitale codes van de "zogezegd" defecte of verloren toestellen worden niet geschrapt, op die manier kunnen intacte toestellen achterover gedrukt worden. Bij de nv A.S.T.R.I.D. zei men daarover tegen deze redactie dat zoiets wel mogelijk is, maar dat het aan de gebruikers is om de verloren of defecte toestellen die niet meer in dienst zijn, te laten schrappen want, zegt men bij ASTRID, de kosten voor dat toestel blijven ook doorlopen. Volgens Morsum Magnificat zijn de kosten voor toestellen die geen verbindingen maken verwaarloosbaar. Een inventarisatie van de in gebruik zijnde toestellen en het uitschakelen van de rest is dus meer dan aan te raden.

Als de klassieke pers uit rancune de zaak in de doofpot stopt, zal Morsum Magnificat het dekseltje weer open trekken, in Morsum Magnificat 194 -september 2011- brengen we daarover weer een update, maar ondertussen onthouden we u de inhoud van de brief die bij sommige redacties is terecht gekomen,niet, lees hier de brief van 9 augustus 2011 van minister Turtelboom. 

Artikel n° : 4088
Geplaatst : 7:37 25/08/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 25 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.