Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926434





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Top Tents had ook een probleem bij Graspop te Dessel_Update1
20 augustus 2011
Atomatent viel volgens getuige op auto van medeorganisator.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.202.600
Dessel / Lanaken 20 augustus 2011.

--- Update 1 20:45 22/08/2011
De Nederlandse firma uit Uden die Atoma tenten maakt heeft ons laten weten, dat de Belgische firma Top Tents geen klant is en zij ook dergelijke tenten niet maken, daarmee is voor deze firma de,zaak afgehandeld.
--- einde update 1

Dat er over de firma Top Tents, qua veiligheid, vragen dienen gesteld hebben wij met vorig online artikel aangetoond, in De Standaard werd gewag gemaakt van problemen in Nederland -Gelderland-, maar volgens een getuige waren er ook problemen met een Atomatent-en- bij Graspop te Dessel.

Prima werk van Top Tents.
Geïnformeerd bij een organisator van Graspop, Marc VG, ontkent deze op een nogal fanatieke wijze enig probleem met de tenten van Top Tents, Marc gaat meteen verwijzen naar de schitterende organisatie van
Pukkelpop en neemt ter zake meteen de verdediging op voor Top Tents, er is bij Graspop overigens niets fout gelopen, totaal niet waar, zegt Marc en legt meteen een verband met Pukkelpop waarover de pers nu veel schrijft wat er technisch allemaal zou misgelopen zijn, het enigste wat daar gebeurd is, is het noodweer, zegt Marc. Maar uit informatie via het internet is duidelijk dat Marc VG het niet eens is met de pers omdat deze over zijn Graspop negatieve berichten zou hebben verspreid, ondermeer dat het een haatdragend festival jegens de Walen zou zijn, Marc huivert wellicht wanneer een journalist hem nu contacteert en zo hebben wij dat ook ervaren.

Andere klok.
We confronteren de uitspraak van Marc VG met onze bron die zijn versie staande houdt, er is wel degelijk een Atomatent van Top Tents omgevallen en dit op de auto van medeorganisator Joris, omdat de blauwe tent
op de auto lag -die een barst in de autoruit zou hebben veroorzaakt-, heb ik het merk van de auto niet kunnen zien, zegt onze bron. Het is zelfs zo dat, omdat er een probleem was met die tenten, Top Tents nog in extremis overal telefoneerde om nog andere tenten te vinden. Daarmee is de verdediging voor Top Tents door de Graspop organisator doorprikt. Onze bron / getuige voegt er nog aan toe dat de schade miniem was en dat Willems, zaakvoerder van Top Tents, de eigenaar -Joris- wellicht schadeloos zal gesteld hebben. Onze bron bevestigt ook dat Top Tents wel pocht met zijn 35 man personeel, maar dat weinigen ervan een arbeidskaart hebben. Heeft men dat in Hasselt ook allemaal nagezien?

Artikel n° : 4080
Geplaatst : 21:25 20/08/2011

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 22 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.