Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928221





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kabinet Verwilghen werkt aan nieuwe artikels AREI
21 november 2006

Werkgroep binnen Kabinet Verwilghen doet het werk van de Algemene Directie Energie

Bezoekers website Morsum Magnificat : 165.200

Betekom / Brussel 21 november 2006
De blunders van de Algemene Directie Energie waar Marie-Pierre Fauconnier sinds enkele maanden Directeur-generaal is, breken Minister MARC VERWILGHEN zuur op.
De opzet van artikel 276 van het AREI lokte omwille van de vaagheid protest uit bij de Notarissen en de Immobili?nsector, VERWILGHEN werd daarover in de Commissie Bedrijfsleven ge?nterpelleerd (zie Morsum Magnificat 131).

Marie-Pierre Fauconnier gebuisd.
Reeds in februari van 2006 wilde deze redactie Directeur MP Fauconnier inlichten omtrent de dringende noodzaak in te grijpen in de schandalige gevaarlijke toestanden met de elektrische installaties in het algemeen en deze van woningen die verhuurd (of verkocht) worden in het bijzonder.  Omtrent dit laatste diende Morsum Magnificat twee jaar geleden al een dossier in, maar Marie-Pierre FAUCONNIER wilde Morsum Magnificat niet eens ontvangen.

Spreekverbod.
Omdat de Directeur-generaal van de Directie Energie in haar boosheid blijft volharden, de pers, in casu Morsum Magnificat belet haar werk te doen, bleef er niets anders over dan de Minister bij de problematiek te betrekken.
Omdat  MARIE-PIERRE FAUCONNIER personeel van Energie verdenkt informatie aan Morsum Magnificat door te spelen, krijgen ze spreekverbod opgelegd !  De Hoofdingenieur JEAN CLAUDE MIGNOLET zou wegens de blunders met de recente wijzigingen in het AREI, van MP FAUCONNIER een bolwassing hebben gekregen en JEAN CLAUDE <au bout du fil> hanteert de stok naar zijn ondergeschikten .... spreekverbod richting Morsum Magnificat.

Kabinet Verwilghen.
Op het Kabinet van Minister VERWILGHEN lijkt men niet wakker te liggen van de streken van Marie-Pierre Fauconnier, men heeft op het Kabinet nu zelf een werkgroep opgericht die zich met het probleem inlaat. 
Op het Kabinet van Minister Marc VERWILGHEN stelt men de kennis van Morsum Magnificat in dat dossier w?l op prijs, de medewerkers van de Minister zijn, in tegenstelling tot MP Fauconnier, bereid om te luisteren. 

Het volledige artikel en de vragen van de keuringsorganismen werden in  
Morsum Magnificat 131 opgenomen, deze uitgave is niet vrij te downloaden maar mits betaling van 4,00 Euro (BTW en verzending inbegrepen) te bekomen via Detel bvba of Morsum Magnificat redactie. 
 



 

Laatste update ( 27 november 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.