Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937167





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hiskea alias Hissie Linnemans ontvlucht na acht jaar Belgie_Update1
20 augustus 2011
Verontruste eigenaars verkopen pand na huurscenario met Hiskea.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.201.700
Groningen / Lanaken 19 augustus 2011.

--- Update 1 22:22 25/08/2011
Al na enkele dagen komen we met de eerste resultaten.
Morsum Magnificat heeft reeds kunnen uitvlooien, dat Hiskea het bij de eigenaars van de twee laatste huurwoningen -Wolfsdonk en Testelt - behoorlijk bruin heeft gebakken, waar ondermeer hondenpoep- en dito pis rijkelijk werden aangetroffen, de kassa van eigenaars flink plunderde en deze van gerechtsdeurwaarders en advocaten behoorlijk heeft gespijsd. Hiskea heeft dermate veel lef, dat zij in mei 2009 in Wolfsdonk resoluut duizend vijfhonderd liter stookolie bestelde en de goedgelovige leverancier B uit Herselt -Diestsebaan- het factuur van 979 € naar de eigenaar liet sturen, op de leveringsbon liet Hiskea doodleuk noteren dat de vrouw van de eigenaar D. had besteld. Ondertussen is die rekening, mede de kosten van advocaat e.d. al tot 1441 € opgelopen. Hiskea en haar gevolg hebben het ook bij enkele handelaars in Wolfsdonk al te bont gemaakt, de slager, apotheker, dierenarts, frituuruitbater weten er alles van, ook een Dierenkliniek in Heverlee deelde mee in de klappen.
--- einde update 1

De naam Hiskea, alias Hissie, werd bij deze redactie door het Bekkevoorts koppel, zoals meel bij Ganzen, door de strot geduwd, de beschuldigingen die het koppel in hun geval uitte, namelijk "oplichting" en "gebruik
van een vals btw nummer" waren vals,dus laster. Dat gegeven aan het koppel gemeld, schoot daar in het verkeerde keelgat en Morsum Magnificat werd het slachtoffer van stalking, laster, eerroof en dies meer, deze zaak loopt ondertussen meer dan drie jaar en is nog niet van de baan.

Oplichting.
Los van de zaak Rita W. & C° bleef het oplichtingverhaal rond Hiskea, alias Hissie, maar verder gaan. Morsum Magnificat werd door het Bekkevoorts koppel beschuldigd Hissie en haar Jos in bescherming te nemen,
uiteraard klopt óók die beschuldiging niet, zelfs de politie -recherche- zegt van Hiskea dat zij bij de politie -anno 2008- niet bekend is? Wat deze redactie wél weet, is dat Hissie zich schuldig maakt aan het schenden van de auteursrechten, in die zin, dat zij van dure softwareprogramma's zoals demoversies fotoshop reproducties maakt en deze dan voor een prikje verkoopt. Morsum Magnificat heeft daarvan bewijsmateriaal, maar dat betreft slechts kleinschalige oplichting en schending van de auteursrechten waarbij een Nederlandse koper zich schuldig maakt aan heling, een C4 versie van fotoshop koop je niet voor 25€.  Bovendien heeft de Nederlandse koper e.e.a. te verbergen binnen de huwelijksrelatie, waardoor deze zich tegenover Hissie niet openlijk durft te roeren, een situatie waarvan Hiskea Linnemans zeer snel gebruik maakt. Hissie schrijft geïnteresseerden ook in voor cursussen via internet, laat daarvoor betalen om uiteindelijk met een of andere smoes de beloften niet na te komen, dat is dus wél oplichting. Hiskea Linnemans is de absolute super kampioen in het bedenken van smoejes, naïevelingen trappen erin, behalve  "Smoeskoningin" is ze ook de Koningen van de "Lef".

Hier zetten ze zichzelf te kijk op het Internet:
http://www.hiskea.be/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=3&Itemid=2
Het dochtertje "Kim" wordt van de ene school naar de andere gesleurd, dat kind kan wellicht op haar jeugdige leeftijd -12 jaar- al een boek schrijven over de leugens van haar moeder.

Huurproblemen.
Hoe dan ook heeft deze redactie over de handige dame ten laste van Belgische onderdanen geen oplichtingpraktijken kunnen vinden, het ligt anders met het huren van woningen, maar dat valt niet onder het strafrecht.
Geen huur betalen en de woning in een puinhoop achterlaten en hals over kop verhuizen, een handelsmerk van Hiskea, is niet strafbaar. De laatste drie jaar is het gezin vier keer van adres gewisseld, telkens hetzelfde scenario, het laatste adres waar ze haar tactiek ten uitvoer kon leggen situeerde zich in Testelt waar Hiskea in maart 2011 en Jos in april 2011 de plaat poetste.

Verbouwereerde eigenaars verkopen de woning. 
De goedgelovige eigenaar Herman V.L., wiens woning Hiskea en partner acht maanden betrokken, lietzich óók bij de neus nemen. Hoe de vork juist in de steel zit zal moeilijk te achterhalen zijn, Herman en zijn 
echtgenote willen absoluut niet meer over Hiskea praten "afgesloten hoofdstuk" zegt het paar, toch konden we nog vernemen dat ze na het opruimen van een hoop rotzooi, het huis verkocht hebben, de eigenaars  hebben de financiële pil geslikt, zelfs de deurwaarder mocht het verdwenen koppel niet meer achterna zitten "'voor ons is het afgelopen" zegt het bejaard koppel.

Niet antwoorden.
We hebben de laatste dagen nogal wat e-mails met klachten ontvangen en daarom probeerden we Hiskea via vier verschillende pistes te bereiken, maar het blijft stil, geen reactie, daarom gaan we hier en daar ons 
licht even opsteken. Deze redactie heeft vroeger als radiozendamateur nogal wat contacten in Groningen en Leeuwarden gehad, radioamateurs vindt je in alle rangen en standen en ook bij allerlei diensten, zelfs bij de  politie....We hopen in Morsum Magnificat daarover wat meer te kunnen brengen.

Meer in Morsum Magnificat 193_04

Artikel n° : 4077
Geplaatst : 7:16 20/08/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.