Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937169





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zutendaal : Genkenaar zwaargewond bij ongeval_Update1
19 augustus 2011
Bestuurder zonder gordel werd uit auto geslingerd.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.199.700
Zutendaal / Lanaken 19 augustus 2011.

--- Update 1 8:31 2/09/2011
Bestuurder overleden.
Het moet blijken, dat de Poolse bestuurder die geen veiligheidsgordel droeg reeds door het ongeval hersendood was, Krysztos zou op die plaats, die geen bocht was -zoals in de gazet van Limburg verkeerdelijk stond vermeld-, iemand aan het inhalen zijn geweest en daardoor zelfs buiten het linkerrijvak in de talud terecht kwam en volgens getuigen op die plaats reeds uit de auto werd geslingerd, de Alfa Romeo ging overkop. De man was zwaar gekwetst aan het hoofd en verloor veel bloed, hij heeft het ongeluk niet overleefd,werd twee dagen later in Polen reeds begraven. Indien hij een gordel had gedragen zou hij het zeker overlefd hebben zeggen kenners.
--- einde update 1 

Deze voormiddag gebeurde er rond tien uur aan de Noordlaan in Zutendaal een ongeval waarbij een zwaargewonde viel. Door een nog onbekende oorzaak week een 28-jarige Genkenaar Krysztos K., aan de Noordlaan op een quasu recht stuk van de weg af, omdat de bestuurder die alleen in de Alfa Romeo had plaats genomen, zijn veiligheidsgordel niet droeg werd hij uit zijn voertuig geslingerd. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, getuigen hebben gezien, dat de hulpdiensten de jonge man wel twintig minuten lang ter plaatse gereanimeerd hebben.


De Alfa Romeo is totaal vernield, hoe de bestuurder uit de auto werd geslingerd is een raadsel-foto EVER

Snel.
De Alfa Romeo kwam op het linkse rijvak en vervolgens in een talud terecht waar de auto de geparkeerde bestelauto van de Watermaatschappij raakte, de bestuurder van de auto van VMW was net voordien uitgestapt
en was in het kader van zijn werk notities aan het nemen, maar kon gelukkig de aanstormende auto ontwijken. Getuigen die door de slag naar buiten kwamen, konden hun ogen niet geloven dat de jonge bestuurders meters moet zijn weggecatapulteerd en zieltogend tien meter verder dan de totaal vernielde auto lag. Aan de resultaten en de omstandigheden te zien, moet de auto zeer snel gereden hebben.

Artikel n° : 4047
Geplaatst : 11:49 19/08/2011

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
jvds

Laatste update ( 02 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.