Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937175





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Voetbalgoden : Onverantwoorde decadentie in crisistijden.
09 augustus 2011
Politiek, sport en vooral geld zijn de speeltjes van de klassieke pers.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.179.600
Genk / Lanaken : 9 augustus 2011 

Nu de klassieke pers haar politieke speeltjes mist, hebben ze een ander domein waarmee ze de goegemeente en zichzelf kunnen bezighouden, "geef het volk brood en spelen" is een oud spreekwoord. Hoe de audio en vooral de visuele pers misbruik maakt van de persgeilheid van Jan met de Pet en vooral de politici, is ongelooflijk.

Toneelspel.
De slaafse bevolking begrijpt niet dat de pers en politiek een permanente toneelvoorstelling is, alles wat in beeld wordt gebracht wordt door persgeilen mogelijk gemaakt, om op de televisie te kunnen komen, zijn ze
tot alles bereid, zelfs in hun blootje verschijnen, liegen en na te apen wat hun door de politiek gemanipuleerde regie wordt voorgezegd. Rechtstreekse uitzendingen worden letterlijk op voorhand geoefend zodat de papegaaien hun liedje kunnen zingen, bij de regie zit de vinger aan het mengpaneel klaar om bij de minst verkeerde bewoordingen de micro dicht te knijpen! Hoe lang gaat de domme bevolking die politieke pap nog slikken?

Geld dat telt.
Men heeft het over atletiek, voetbal, tennis als sport maar het gaat alleen maar over geld, een soort gelegaliseerde mensenhandel, het heeft niets meer met sport te maken. Een Limburgse boerin verdient met een tornooike al vlug anderhalf miljoen euro terwijl in Limburg veel mensen honger en geen huis hebben. Pers en politiek slagen er hand in hand, nog
steeds in om de armen dagelijks in het gezicht te slaan, maar het zal niet blijven duren, de armoede stijgt evenredig met de protesten en dat is nu wereldwijd aan de orde.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Artikel n° : 4059
Geplaatst : 21:57 9/08/2011

Laatste update ( 09 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.