Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937175





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dominee Kevin Annett komt, na deportatie in mei, opnieuw naar Engeland.
09 augustus 2011
Gevangen gezet en gedeporteerd vanwege openbare lezingen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.179.300
Canada / Lanaken 9 augustus 2011.

Nadat wij op 3 augustus 2011 de planning van Kevin Annett publiceerden
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4038&Itemid=2   ontvangen wij vandaag opnieuw een bericht van Annett waarin hij, zijn deportatie van 29 mei 2011 indachtig, vraagt om, als hem opnieuw de toegang tot Engeland wordt geweigerd, uit protest daartegen, actie te voeren. Onderstaand de vrije vertaling van het bericht.

Beste vrienden,
Met de zware rellen die momenteel plaatsvinden in Londen, Birmingham en Liverpool zijn we getuige van de resultaten van jaren van bezuinigingen, gedwongen armoede en corruptie op staatsniveau, gekoppeld aan de
repressieve globalisten agenda van de Europese Unie. Op 29 mei werd ik gevangen gezet, mijn vingerafdrukken werden genomen en werd ik gedeporteerd uit Londen door de UK Border Agency, Reliance Ltd, voor de
"misdaad" dat ik in het openbaar spreek over de bewezen medeplichtigheid van de Britse Kroon en het Vaticaan aan genocide en kinderhandel.  

De waarheid kan echter niet zomaar worden verbannen en met uw hulp keer ik half september naar Engeland terug om ons ITCCS onderzoek naar de misdaden van Kerk en Staat verder te zetten. Echter, als mij op 18 september 2011 opnieuw in Londen de toegang tot Engeland wordt geweigerd, hebben wij een netwerk van mensen verzameld die Theresa May, Brits minister van Binnenlandse Zaken, de volgende dag publiek zullen confronteren met dat feit. Ik hoop dat u zich bij ons zult aansluiten.

Als mij inderdaad de toegang wordt geweigerd zal u dat onmiddellijk worden gemeld en wordt u gevraagd te verzamelen en een persconferentie bij te wonen die zal worden gegeven voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken op maandag 19 september 2011 om 12.00u. aan 2 Marsham Street, London SW, einde Victoria Street juist ten westen van Westminster Abbey. -Hun telefoonnummer : 020 7035 4848-

Voor degenen die zich buiten Londen/Engeland bevinden ; verzamel op dezelfde dag voor de Britse consulaten in uw land en betuig zo uw morele steun aan mij en ons tribunaal en eis dat ik opnieuw Engeland mag betreden. Naast deze bijeenkomsten zijn mijn advocaten klaar om Theresa May voor het Europese Hof voor de Rechten van de Mens te dagen.

Ons tribunaal wordt voortgezet. Vele mensen, media en groepen uit een dozijn landen schaarden zich achter onze inspanningen en dat is de reden dat de Britse autoriteiten trachten mij te blokkeren. Aan de Paus, de Koningin en andere verantwoordelijke functionarissen werd een openbare dagvaarding betekend om zich voor te verantwoorden voor onze ITCCS aangaande hun persoonlijke betrokkenheid bij misdaden tegen de mensheid. Meer nieuws daarover volgt.

Ik hoop jullie allen te zien in Londen en daarbuiten op 19 september a.s. Bedankt om mij te helpen het land van mijn voorouders opnieuw te betreden en om onze Staat, rechten en soevereiniteit terug te winnen van criminelen met hoge functies.

U kunt mij in augustus bereiken op het USA nummer : 1-386-232-5774.
In vriendschap en hoop Kevin Annett.
PS.: Verspreidt dit bericht zoveel mogelijk a.u.b.

Bron : Kevin Annett
Vertaling : jvds

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Artikel n° : 4056
Geplaatst : 17:42 9/08/2011

Laatste update ( 09 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.