Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937177





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brandweer van Bilzen : Is hun website niet kinderachtig?_Update1
05 augustus 2011
Tom Palmaers in Kenia om ellende van anderen te fotograferen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.171.000
Bilzen / Lanaken 5 augustus 2011.

--- Correctie / Update 1 8:34 6/08/2011
Reactie van een trouwe lezer.
Een regelmatiger bezoeker maakte ons via een sms op 5 augustus 2001 om 23:20u volgend bericht over : " blijkbaar surft u gerelmatig naar de site van de Brandweer van Bilzen. Als trouwe lezer van u site merk ik dat u op een gefrustreerde manier reacties geeft op vanalles en iedereen. Als ik merk dat je zelfs al over spelfouten begint te vitten. Kan u mij vertellen waar Labnaken ligt op 150 km van Dendermonde " einde citaat.
NVDR.
Misschien kan de auteur, die zijn naam niet bekend maakt-sic- even verklaren wat "gerelmatig" betekent..... Inderdaad we bezoeken regelmatig de site van de BRW van Bilzen, de reden daarvan is, primo; dat de BRW van Bilzen als een nieuwssite fungeert van interventies en dat kan voor een brandweer niet de bedoeling zijn, secundo; wij nagaan of de BRW van Bilzen voor de gepubliceerde foto's tijdens interventies op privéterrein genomen wel de goedkeuring van de gedupeerden heeft, tertio; hoe het komt dat fotograaf Palmaers steeds op de eerste rij staat, wie de man telkens informeert, het beroepsgeheim schendt. 
Wie de reportage van Tom Palmaers de brand bij de firma Jorissen bekijkt -zie link-, daarbij zelfs foto's gepubliceerd worden vanuit de gondel van de brandladder genomen, is het blijkbaar met ons eens, dat dit totaal misplaatst is en het voor de fotograaf puur om sensatie -en willicht commercieel belang- te doen is. We vragen ons af, wie Palmaers tijdens een interventie in de gondel toelaat?
http://www.tompalmaers.be/brandjorissenbilzen/

ANDER NIEUWS.
De media bulkt van de goednieuws shows, de publieke opinie wordt onder invloed van de politiek permanent een oor aangenaaid, Morsum Magnificat brengt "ANDERS NIEUWS", dus geen goednieuws shows, de bewering dat wij gefrustreerd zijn laten we voor rekening van de auteur van de sms die zijn naam niet eens geeft. Overal in de wereld stijgt de ontevredenheid en komen mensen in opstand, het bezoekersaantal van de Morsum Magnificat site is de laatste maanden verdubbeld, velen zeggen ons : "u schrijft wat velen denken", deze uitspraak kwam niet uit de mond van de eerste de beste en niet uit een gefrustreerd spuit- en showgast van één of ander brandweerkorps. Morsum Magnificat heeft van de brandweer niets te leren. 

In het Morsum Magnificat vaandel lezen we : De Belgische ziekte.
Ieder persoon die bekend is met de fenomenen van de zaken- en politieke wereld kent het probleem, maar niemand spreekt er openlijk over, het gaat stilzwijgend en toch is het elke dag, elk uur en elke minuut aanwezig, het wordt gebruikt en misbruikt, het is een ziekte die met geen andere te vergelijken is.

De ziekte kent drie symptomen maar, omdat ze massaal is verspreid en de wil tot genezing bij de patiënten afwezig is, werd er nog nooit een ernstige poging ondernomen om ze te bestrijden.  De ziekte neemt, met het toenemen van de crisis, epidemische vormen aan. De patiënten worden in hun doen alsmaar driester en agressiever.  Er is geen remedie om het te bestrijden en zij die dat proberen worden meteen door de zieken als abnormaal, idioot, paranoïde, onbeleefd, brutaal, de luis in de pels en dies meer bestempeld en meteen wordt het leven hem, haar of beiden zuur gemaakt, ergo gebroodroofd. 

Daardoor wordt de facto elke poging van die individuen, de regels van het spel na te leven, in de kiem gesmoord en ook de “gezonde“ zal vroeg of laat door de ziekte besmet worden.
Beroep doen op de medicijnmannen helpt hier niet, ze lijden er immers zelf ook aan.   Klagen of het indienen van klachten heeft alleen een averechts effect want de zieken zijn, omwille van hun kwaal, allergisch aan dat “gezaag“ omdat ze immers goed genoeg weten wat hen mankeert, maar ze zitten er zelf mee geplaagd. Ze kunnen er niets aan doen en spelen het spel mee, ofwel worden ze door de meute zieken verstoten. We hebben het over :
                ° Corruptie (actieve of passieve).
                ° Incompetentie.
                ° Machtsmisbruik.
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht M
orsum Magnificat 

De brandweer van Bilzen heeft een nieuwssite waar, zoals ze dat gewend zijn, veel "toeters en bellen" te zien zijn, kortom een beetje kinderachtig. Het laatste bericht geeft nogmaals aan wat voor vlees, in casu vis, de brandweer in de kuip heeft. Lees op volgende link het artikel over het vissen en het nemen van polshoogte wat "Poolshoogte" moet zijn, verder bewoordingen als  "... en zagen dat er veel vis op zat ..." het lijkt wat op een verhaal van Suske en Wiske, welke daarin de rol is van Johan Sauwens is niet duidelijk ...  "http://www.brandweerbilzen.be/news.php 

Tom-meke- naar Kenia.
Normaal volgt Tom Palmaers de brandweer van Bilzen op de voet, maar nu heeft hij het dorpsgebeuren geruild voor Internationale sensatiefotografie, meer bepaald de ellende in Kenia. Je moet het maar kunnen om,
uit eigen -commercieel- belang, de ellende van anderen te gaan fotograferen. Palmaers toch een lijkenpikker? Zijn er van 's wereld ellende nog niet genoeg foto's gemaakt?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.