Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937182





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt radio moet leren rekening te houden met haar luisteraars.
03 augustus 2011
De barslechte plaatkeuze van Radio 2.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.165.200
Brussel / Lanaken 3 augustus 2011.

Naar jaarlijkse gewoonte worden op Vrt radio en tv de zomerprogramma's weer geprogrammeerd. Voor tv betekent dat eerst de Tour de France die, willen of niet, door de strot van de kijkers wordt geramd en natuurlijk de zoveelste herhaling van FC De Kampioenen, Heterdaad, Baantjer en wat ze nog meer uit de kelder kunnen opdiepen. Voor de radio 2 is er echter een verbetering ten goede wat inhoudt dat van 08.00u. tot 10.00u. "Met het oor op de zomer" geprogrammeerd staat.

Luisteraars bepalen.
Dit ochtendprogramma is gebaseerd op verzoeken van luisteraars die elk drie platen mogen kiezen en daar zelf een korte toelichting bij mogen geven, die over het algemeen goed zijn en het beluisteren waard.
Jammer genoeg wordt de luisteraar daarna opgezadeld met Mooie Dagen gepresenteerd door Kim Debrie, een dame waar de bekaktheid van afdruipt en die platen draait die een mens maar één keer hoeft te horen en dan nóóit meer.

Happen en slikken.
Wat de Vrt radio programmasamenstellers mankeert moet toch eens onderzocht worden door mensen die daarvoor gestudeerd hebben zodat deze kunnen achterhalen waarom die geen rekening houden met de
wensen van hun luisteraars en het nieuwe beheerscontract. Worden de Vrt medewerkers soms niet door alle Vlamingen betaald, dan moeten ze ook voor alle Vlamingen progframma's maken. Het is ondertussen toch bekend dat, wanneer er een top 1000, top 100, top 70 of welke top dan ook, samengesteld door de luisteraars, wordt uitgezonden deze zeer gesmaakt worden en er zelfs gevraagd wordt om dergelijke programma's dagelijks uit te zenden, maar nee, bij Vrt doet men wat men wil en de luisteraars/kijkers zullen de programma's slikken die zij nodig achten, graag of niet. Inspraak is nagenoeg onbestaande, dus de dictatuur van een publiek, door de belastingbetaler gefinancierd, medium is een feit.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds
        

Laatste update ( 04 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.