Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937182





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Noors drama : reactie van Peter Vereecke.
03 augustus 2011
De kritische zienswijze van Morsum Magnificat krijgt openlijk waardering.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.164.600
Evergem / Lanaken 3 augustus 2011.

Uiteraard krijgt Morsum Magnificat veel aanhang, alleen gebeurt dat zelden "op een open manier". Mensen die heimelijk ons totaal ontwrichte systeem beu zijn, waaronder óók diverse allochtonen die verder kunnen kijken dan hun neus lang, komen zich bij Morsum Magnificat beklagen en informeren ons. Die meute blijft echter op de achtergrond, ze situeren zich in alle gelederen en overal, het is juist daarom dat de dagelijks bezoekers van de Morsum Magnificat website de laatste maanden spectaculair tot méér dan duizend per dag stijgt, dermate dat een kliekje beroepsjournalisten aangesloten bij de vvj zich bij de minister die hun erkent -Annemie Turtelboom- gaat "janken". Morsum Magnificat werkt los van alle politiek, heeft geen inkomsten uit publiciteit en werkt, met de weinige middelen die ze heeft, onverdroten verder aan het blootleggen van corruptie, incompetentie, machtsmisbruik, sociale fraude, criminaliteit, etc. Werk hebben we genoeg, geld om dat allemaal te doen, veel te weinig.

Reactie van Peter Vereecke : 
Dag Erik,
Ik heb net je beschouwingen gelezen op je blog :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4019
Ik heb inderdaad een absoluut slecht gevoel bij wat we met zijn allen geacht worden te geloven : de lone lunatic terrorist. Van vrijwel de eerste seconde na de feiten kreeg de pers alle foto's, documenten, websites die dit moesten duidelijk maken.
Er zijn zovele eigenaardige vaststellingen, cfr document in bijlage. Een van de voornaamste vragen : hoe wordt een jonge man zo'n gevoelloos moordwapen. Als je iets weet over MK ultra, CIA, Tavistock Institute enz. dan weet je dat duizenden mensen geprogrammeerd zijn om dingen te doen en te zeggen die ze met hun volle verstand nooit zouden kunnen of durven . Er gebeuren in het verborgene dingen die onvoorstelbaar zijn en dat ook voor mij lange tijd waren. Dit is een bijzonder goed artikel :
http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/
Maar de leugen regeert voorlopig nog even :
http://belfort-group.blogspot.com/2011/08/voorlopig-moeten-we-niet-verwachten-de.html
Jij bent een van de weinigen die de moed heeft om op een respectvolle en kritische wijze na te denken en te durven twijfelen.
En daarvoor waardeer ik je zeer.
mvg
Peter
---
NVDR.
Morsum Magnificat is GEEN blog, maar een tijdschrift en blijft desondanks, alle tegenwerking van "het systeem" waarin argeloze -maar tegelijkertijd zelf meewerkende burgers- uit puur geldgewin meedraaien, haar mening, na veel onderzoek en ervaring poneren. Tien jaar geleden heeft Morsum Magnificat al voorspeld wat er zich hier en elders op alle vlakken afspeelt. Erger is dat het nog maar een begin is, alleen wil de goegemeente het niet zien en worden ze permanent door de goednieuwsshows van linkse en ultralinkse media, met de Vrt op kop, misleid. Demagogie van de hoogste plank. De meute geïmporteerde Belgen die gretig gebruik maken van OCMW steun, snappen twintig jaar nadat ze arriveerden nóg niet dat de politiek hun gebruikt en misbruikt en het ultralinks gespuis zich ondertussen in de handen wrijft. Van de allochtonen die hier in dat systeem meedraaien ken ik er geen enkele die na tientallen jaren écht Nederlands kent en spreekt terwijl zij zich wentelen in sociale fraude.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.