Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937183





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Fernand Koekelberg vecht nu ook verder tegen de tweede schorsing.
03 augustus 2011
Ook hoge -politie-functionarissen leven blijkbaar op grote voet.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.164.600
Brussel / Lanaken 3 augustus 2011.

Volgens een bericht in de -linkse-Standaard online van vandaag zit een vernietiging van een tweede schorsing van Fernand Koekelberg er aan te komen, mocht dat bewaarheid worden, dan is het hoogtijd dat de al meer dan een jaar ontslagnemende minister van Binnenlandse Zaken zichzelf in vraag stelt en dat ontslag nu eens écht doorvoert.

Op grote voet.
De achtereenvolgende schorsingen hebben de gewezen Commissaris-generaal duchtig in de portemonnee gezeten. Koekelberg zou volgens De Standaard achtereenvolgens 20 en 10 procent loonverlies hebben geleden
en daardoor komt de afbetaling van een hypotheek in het gedrang, het komt dus over dat óók topfunctionarissen van de Federale Politie op grote voet leven en dat is heus geen alleenstaand geval!

Niet alleen in Brussel.
In Genk kunnen bepaalde inspecteurs dat óók; huizen kopen en verbouwen, Porsche rijden en de éne vrouw na de andere verslijten, maar anderzijds met moeite 250 € onderhoudsgeld aan een ex betalen. Van een
andere politieman weten we dat hij jarenlang op allerlei fronten sjoemelde, zwartwerk verrichte, zich schuldig maakte aan corruptie door PV's te verscheuren om er zelf financieel beter van te worden. Toch zijn er nog politiemensen die hun job goed -willen- doen, maar die worden tegengewerkt. Onlangs was er een speurder die ons suggereerde of wij niet beter met ons dossier naar de Onderzoeksrechter zouden stappen! Het loopt bij de politie van hoog tot laag verkeerd en dat is zondermeer de schuld van de -vuile-politiek.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 augustus 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.