Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaamse Zorgkas bezorgt Deurwaarder-s- inkomsten op kap van de armen.
26 juli 2011
Bijdrage vervijfvoudigd door tussenkomst gerechtsdeurwaarder.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.150.300
Brussel / Lanaken 26 juli 2011.

Onze -p-Overheden zijn soms, uit puur electoraal gewin, niet te stoppen om het geld langs deuren en vensters buiten te gooien, anderzijds moeten de arme Belgen die van een OCMW inkomen dienen rond te komen, een bijdrage aan het zorgfonds betalen, normale inkomens betalen 25 € en zij die via een steun amper kunnen overleven, moeten toch nog 10 € ophoesten, de Vlaamse -p-Overheid kent dus geen genade.

Boeten.
Wie het al moeilijk heeft, heeft doorgaans geen middelen of geen zin meer om te klagen of te schrijven, velen maken er zelfs een eind aan, zelfmoorden zijn vandaag de dag dan ook schering en inslag. Wie de zorgtaks niet op tijd betaalt, krijgt prompt 100 € boete, straks als de deurwaarder -een luxe postbode- langs komt, dan kan die man zijn ereloon óók op het bedrag van die boete bepalen. Die boete is dus, ingeval men niet snel genoeg kan betalen, een dubbele straf.

Deurwaarder moet óók leven.
Een gezin dat dakloos is, geen in- of onderkomen heeft, denkt niet aan betalen aan de Vlaamse Zorgkas, maar zo heeft de Vlaamse -p-Overheid het niet begrepen, op 6 juni 2011 stuurt de Tongerse deurwaarder Etienne S. een briefje, op 20 juli komt de deurwaarder even een papiertje brengen, kostprijs 155 €!. De Vlaamse -p-Overheid brengt daarmee een ingevoerde belasting van 70€ naar 325 € en dit voor personen die maar amper kunnen -over-leven. De betreffende deurwaarder die in casu goed verdiend, ging in een ander dossier zelf grandioos in de fout, maar probeert met een kwinkslag zijn stommiteit te omzeilen. Het zijn altijd de "kleintjes" die de pineut zijn, het is een schande dat de Overheid mensen nóg meer de dieperik injaagt.

Deurwaarder vergeet dagvaarding uit te brengen.
Omdat de deurwaarder de partij had vergeten te dagvaarden, werd de persoon bij vestek veroordeeld, deze zaak is vandaag nog steeds niet afgehandeld, advocaten -o.a. Hugo Coveliers- wassen er nog steeds hun handen in. 
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2010-12/GDW_ES_Tongeren.pdf

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.